Nytt koncept på Grythyttans Gästgivaregård - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt koncept på Grythyttans Gästgivaregård

Nytt koncept på Grythyttans Gästgivaregård

Grythyttans Gästgivaregård presenterar nu både en nyrenoverad gård och det nya restaurangkonceptet "Familjen Spendrups Vinkök".

8 september 2014, uppdaterad: 8 september 2014

Foto: Karin Foberg

I våras tog familjen Spendrup över Grythyttans Gästgivaregård i Värmland och har sedan dess renoverat kök, salonger och sovrum. Nu lanserar de konceptet "Familjen Spendrups Vinkök" där fokus ligger på närproducerade råvaror. Det är köksmästaren Erik Lindeberg från Loka Brunn som ansvarar för menyn som kommer att förändras efter säsong. Till maten kommer man att tipsa om viner från gårdens källare med över 3 000 flaskor från hela världen.

"Vi har velat sätta vår egen prägel på Gästgivaregården och samtidigt respektera den historiska miljön. Vårt mål är att ta hand om våra gäster med ett personligt värdskap så att de kan njuta av mat- och vinupplevelser i vår pittoreska och unika atmosfär", säger Gästgivaregårdens vd Mia Spendrup.

Valvet

Rum nr 30



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.