Kvalificerad servitris/servitör till Wijkanders - | Konferensvärlden
Restaurang

Kvalificerad servitris/servitör till Wijkanders

Vi växer som aldrig förr, vill du också arbeta i ett av Göteborgs största restaurangbolag? Chalmers Konferens & Restauranger bedriver konferens- och restaurangverksamhet på Chalmers Campus Johanneberg och Campus Lindholmen. Bolagen innefattar tillsammans 21 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner, cateringverksamhet och vi anordnar middagar och events för upp till 1000 gäster. Detta gör oss till en totalleverantör av högkvalitativ mat och service på de båda anläggningarna.

19 juni 2017, uppdaterad: 27 juni 2017

Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande arbetsmiljö. Vi är medlemmar i Visita och följer självklart gällande kollektivavtal och lagar. Vi är måna om att vår personal skall trivas hos oss och för att bidra till detta erbjuder vi en rad förmåner till våra medarbetare, t.ex. ett generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård, rabatt på gymkedjor, många möjligheter till kompetensutveckling, roliga teamaktiviteter och bra rabatter i våra restauranger, caféer och i vår butik. Är du vår nya medarbetare?

Arbetsplats

Wijkanders är en av de senaste tillskotten i vårat restaurangbolag. Vi serverar drygt 300 kvalitetsluncher dagligen med tallrikservering och har också en populär bistro & vinbar vardagar under kvällstid. Vi har olika varierande arrangemang i form av bröllop, banketter och middagar samt fester både vardagar och helger. Vårat huvudfokus är att ge våra gäster bästa möjliga service med ett leende och en prisvärd upplevelse.

Arbetsuppgifter

Som servitris/servitör är du med i den dagliga driften där arbetsuppgifterna innebär alla förekommande arbetsuppgifter i en restaurang såsom kassatjänst, enklare servering, utföra egenkontroll och att hålla rent & snyggt i restaurangen. Som person är du glad, positiv och ”serviceminded”. Eftersom arbetet stundtals innebär hög belastning är det viktigt att du är stresstålig och kan jobba i ett högt tempo. Du följer uppsatta rutiner och har inga problem att ta egna initiativ. Du har rätt attityd mot både arbetskollegor och gäster och skapar en harmoni som en del av gruppen. Arbetet är både självständigt och i grupp där du är ansvarig för gästens primära upplevelse av kvällen. Arbetstiden är varierande och tjänstgöring på kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått restaurangskola eller har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har många internationella gäster.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via mail jobb@chalmerskonferens.se senast den 7/7-2017. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan. Skriv "Servitris/servitör Wijkanders 2017" i ämnesraden.

Anställningsform

100% Tillsvidare

Lön

Enligt kollektivavtal

Tillträde

Enligt överenskommelse, dock tidigast 14 augusti.

Kontaktpersoner

För frågor om tjänsten, kontakta Tobias Bätz 031-7723981 eller maila tobias.batz@chalmerskonferens.se.

Besök gärna vår hemsida www.chalmerskonferens.se för mer information om oss. Till vår jobbsida: www.chalmerskonferens.se/kontakt/arbeta-hos-oss/

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
 Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.