Lyxtorsdag den 13 september på Café Opera i Stockholm - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag > Lyxtorsdag den 13 september på Café Opera i Stockholm

Lyxtorsdag den 13 september på Café Opera i Stockholm

Vårt populära event Lyxtorsdag är en lyxigare workshop med guldkant för dig som planerar och bokar konferenser, kickoffs, ledningsgruppsmöten och stora möten.

Här får du ett gyllene tillfälle att träffa professionella konferensanläggningar samtidigt som du även träffar intressanta side-kicks där varje konferensanläggning har valt ut en samarbetspartner som de presenterar på Lyxtorsdag. Lägg därtill att du har ett perfekt tillfälle att knyta nya kontakter med några av landets bästa konferensanläggningar, få nya idéer och inspiration till er nästa konferens samt njuta av ett härligt torsdagsmingel med folk från andra branscher som har en sak gemensamt med dig: de bokar också möten och konferenser.


Lyxtorsdag Stockholm i september gästas av skönhetsdrottningen Yvonne Ryding! 1983 var hon Sveriges Lucia, något som blev början på en ny karriär. Året efter blev hon Fröken Sverige och vann världens största skönhetstävling Miss Universum. Nu vet de flesta vem hon är. Yvonne Ryding driver sedan 1997 den svenska hudvårdsserien YR A Beautiful Idea, där ett urval av produkterna kommer att finnas till försäljning på eventet.

Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!

Plats: Café Opera Stockholm
Datum: 13 september
Tid: 16:00-18:30


Anmälan till Lyxtorsdag den 13 september 2018 på Café Opera i Stockholm

Eventet är kostnadsfritt och endast öppet för dig som planerar, arrangerar, köper och bokar möten och event. Ta gärna med en kollega som också bokar möten (egen anmälan krävs). Kontrollera stavningen av namn och företag eftersom informationen används till din namnskylt.
Jag vill få tidningen Konferensvärlden (kostnadsfritt)
för att kunna få en bekräftelse, namnskylt och QR-kod för kontaktuppgifter (ditt digitala visitkort), KonferensVärlden (om du valt detta) samt framtida inbjudningar och nyhetsbrev (du kan när som helst avprenumerera).

 

Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
 Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.