Meeting Live Stockholm oktober 2018 - | Konferensvärlden
Meeting Live > Meeting Live Stockholm oktober 2018

Meeting Live Stockholm oktober 2018

Compro Möten & Event har genomfört Meeting Live de senaste två åren i Malmö med stående ovationer och efter stor påtryckning att ta eventet till Stockholm har man nu beslutat att även arrangera fackmässan Meeting Live i huvudstaden. Mässan bygger på speedmeeting, där mötesplanerare genom förbokade möten får möjlighet att diskutera sitt konferensbehov direkt med hotell och konferensanläggningar. De förbokade mötena sker under professionella former och ger stor möjlighet till försäljning & relationsbygge.

Hotell och konferensanläggningar ges möjlighet att under effektiva affärsmöten på 10 minuter presentera sin verksamhet för konferensköpare. På Meeting Live används inga traditionella montrar, istället får utställarna en egen yta som antingen är möblerat med sköna loungemöbler eller klassiska ståbord.

Under dagen får besökarna även möjlighet att lyssna till Kristin Kaspersen som föreläser. Det kommer att bjudas på matiga wraps samt en och annan godsak under pauserna.

Compro Möten & Event kommer att bjuda in professionella mötesplanerare från hela Stor-Stockholmsregionen, vilket ger utställarna ett bra kontaktnät med de viktigaste konferensköpare i regionen.

Meeting Live har ett begränsat antal utställarplatser, vilket gör att företaget rekommenderar de anläggningar som är intresserade av en utställarplats att vara ute i god tid med sin anmälan. Max 50 anläggningar kan ställa ut under dagen.

Plats: Grand Hôtel Stockholm, Vinterträdgården
Datum: 12 Oktober 2018
Tid: Kl. 11:00-15:00Senaste i Meeting Live

Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
 Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.