Clarion Hotel Stockholm arrangerar äggjakt på Söder - | Konferensvärlden
Nyheter > Clarion Hotel Stockholm arrangerar äggjakt på Söder

Clarion Hotel Stockholm arrangerar äggjakt på Söder

Nöje För andra året i rad arrangerar Clarion Hotel Stockholm Äggjakt på Södermalm i Stockholm. 100 stycken gyllene påskägg kommer att gömmas på Södermalm - fyllda med både smakrika, upplyftande och avkopplande vinster.

23 mars 2016, uppdaterad: 23 mars 2016

Clarion Hotel Post i Göteborg var först med Äggjakten 2014 men redan förra året gick Södermalmsborna man ur huse och letade gyllene ägg på olika offentliga platser runtom i stadsdelen. Nu tar hotellkedjan Clarion Hotel sin populära Äggjakt till nästa nivå och i år deltar ett 50-tal hotell på ett 30-tal orter runtom i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

- Äggjakten har kommit att bli som julafton – något som både vi och våra gäster ser fram emot. När vi testade detta förra året märkte vi en positiv respons där många människor tog sig ut på Söder för att leta ägg. Det är väldigt viktigt för oss att interagera med Södermalmsbor och Stockholmare då vi vill vara hela Södermalms mötesplats. Äggjakten är ett lekfullt sätt att bjuda in lokalbefolkningen till hotellet, säger Victor Triantafillidis, Hotelldirektör på Clarion Hotel Stockholm.

Äggjakten på Södermalm

Clarion Hotel Stockholm gömmer 100 gyllene påskägg runtom på Södermalm. Äggen innehåller olika priser vilka kan lösas in hos oss på Clarion Hotel Stockholm. I äggen finns värdebevis som hämtas ut på hotellet samma dag, skärtorsdagen, 24/3, mellan kl. 16.00 – 18.00. Priserna är alltifrån stora hotellkuddar till populära övernattningar & spaupplevelser samt presentkort på frukost, brunch och middag. Tävlingen pågår under skärtorsdagen den 24 mars 2016, mellan klockan 06.00 till kl.18.00.

Läs mer om tävlingsreglerna här

Passa på att se om Clarion Hotel Stockholm är något för din nästa konferens! Kostnadsfri bokningshjälp finner du därefter på Konferensguiden.se



Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.