Eva Ottosson Rask - ny vd och hotelldirektör för Copperhill Mountain Lodge - | Konferensvärlden
Nyheter > Eva Ottosson Rask - ny vd och hotelldirektör för Copperhill Mountain Lodge

Eva Ottosson Rask - ny vd och hotelldirektör för Copperhill Mountain Lodge

På nya platser Det blir Eva Ottosson Rask som tar över som VD och hotelldirektör för Copperhill Mountain Lodge i Åre. Eva kommer närmast från Clarion Hotel där hon både varit marknadschef för Stockholms största hotell Clarion Hotel Sign och nu senast VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Tapto. Hennes bakgrund är dock inom skidresebranschen.

10 maj 2016,

Hon började på skidreseföretaget ”Sigge Sport Skidresor” som anordnade skidresor till de svenska och norska fjällen. Sedan följde några år på ett företag som arbetade för att locka utländska turister till Skandinavien genom skräddarsydda arrangemang och upplevelser. Fritiden spenderades i Åre och Björkliden med utförsåkning, maratonlopp och skärmflygning.

- Jag har två passioner i mitt liv förutom man och barn och det är fjäll och hotell. Jag älskar utförsåkning och jag älskar att springa och vandra i fjällen. När jobbet på Copperhill dök upp så kändes det som om allt föll på plats. Jag får bo och leva i den delen av Sverige som jag älskar mest och jag får dessutom fortsätta och utveckla ett fantastiskt hotell och Åre som en året-runt-destination, säger Eva Ottosson Rask.

Trond Bastiansen som är högst ansvarig för Nordic Hotels & Resorts som driver Copperhill Mountain Lodge, menar att han med Eva vunnit högsta vinsten på lotteriet.

- Eva och Copperhill är som en romantisk hollywoodfilm där två personer som är skapta för varandra äntligen möts och kärlek uppstår. Eva är ett hotellproffs som älskar fjällen, skidåkning och äventyr. Hon har dessutom under lång tid arbetat med att locka människor till de svenska skidorterna, inte minst Åre. Det här är en fantastisk och unik match som jag aldrig varit med om tidigare. Vi har kommit långt med att utveckla hotellet till den framgång den nu är men det finns fortfarande potential för vårt hotell och för Åre som helhet att bli en mer attraktiv året-runt-destination och i det arbetet kommer Eva vara en enorm resurs, säger Trond Bastiansen, Chief Operating Officer för Nordic Hotels & Resorts.

Copperhill Mountain Lodge har på kort tid etablerat sig som ett väldigt populärt hotell, med svenska och norska gäster som största målgrupp. Den största ökningen sker dock på den internationella marknaden och därför siktar Eva nu långt – och nära.

- Vi har lyckats fantastiskt bra på våra egna marknader, nu vill vi visa upp Jämtland för resten av världen. Och för att lyckas globalt, behöver vi agera lokalt: fördjupa våra lokala samarbeten, ta ansvar för vår närmiljö och vara relevanta för människorna på plats. Jag vill att Åreborna ska känna att detta är deras hotell. Det är lätt att stirra sig blind på Åreskutans topp men Åre är ingenting utan de fantastiska ortsborna och det vill jag tydligare ha med när vi utvecklar hotellet framöver, säger Eva Ottosson Rask.

Eva Ottosson Rask tillträder sin nya position den 1 augusti.

Läs mer om Copperhill Mountain Lodge på Konferensguiden.se. Här erbjuder vi dessutom kostnadsfri bokningshjälp för konferenser, möten och event.



Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.