First Hotel Plaza i Västerås blir Best Western Plus - | Konferensvärlden
Nyheter > First Hotel Plaza i Västerås blir Best Western Plus

First Hotel Plaza i Västerås blir Best Western Plus

Mötestrender Best Western Hotels & Resorts fortsätter att värva nya hotellmedlemmar. Den 1 mars 2017 blir nyrenoverade mötesplatsen First Hotel Plaza i Västerås Best Western Plus Hotel Plaza.

15 september 2016,

Det 25 våningar höga hotellet ligger på bästa läge, mitt i Västerås, i direkt anslutning till Aros Congress Center och endast tre minuters gångväg från centralstationen. Vid inträdet i Best Western kommer samtliga 203 rum vara totalrenoverade. Hotellet kan även erbjuda 45 mötes- och evenemangslokaler under samma tak genom sin nära koppling till Aros Congress Center.

En naturlig mötesplats

Den ombyggda receptionen, lobbyn och restaurangen har blivit Västeråsarnas och hotellgästernas naturliga mötes- och arbetsplats. Även hotellets SkyGym på våning 22 lockar många besökare.

En investering i storleksordningen 30 miljoner kronor har skapat Västerås mest kompletta hotell. Nu pågår projekteringen för hotellets nya SkySpa på våning 22-25 samt konceptutveckling för SkyBar. 

- Vi har de senaste åren satsat stora resurser för att lyfta kvaliteten och upplevelsen på hotellet. Parallellt med renoveringen har vi tillsammans med alla medarbetare jobbat för att höja servicenivån ytterligare, vilket kompletterar våra investeringar i ”hårdvara”. Vårt bemötande är det som gör skillnad. Genom samarbetet med Best Western får vi möjlighet att fortsätta utveckla hotellet och befästa positionen som Västerås ledande hotell, säger Tobias Hultberg, VD för First Hotel Plaza och Aros Congress Center i Västerås.

- Vi är oerhört glada att First Hotel Plaza i Västerås valt att bli ett Best Western Plus. Målsättningen med Best Western Plus är att erbjuda personliga hotell av mycket god kvalitet på de viktigaste destinationerna i Skandinavien och Hotel Plaza är en viktig pusselbit i den satsningen, säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts.

På Konferensguiden.se får du kostnadsfri hjälp att boka din nästa konferens på First Hotel Plaza i Västerås eller en annan av Sveriges alla anläggningar! Här kan du även enkelt söka anläggning via vår delajerade sökning för ett mer träffsäkert sökresultat.



Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.