Jimmi Eriksson är Årets Kock 2016 - | Konferensvärlden
Nyheter > Jimmi Eriksson är Årets Kock 2016

Jimmi Eriksson är Årets Kock 2016

Prisbelönta Idag avgjordes det - Jimmi Eriksson är Årets Kock 2016 och därmed svensk mästare i professionell matlagning.

11 februari 2016,

Foto: Jesper Fermgård

Jimmi Eriksson var den av finalisterna som lyckades bäst med tävlingsuppgifterna i finalen idag, att på fem timmar tillaga två varmrätter. Huvudråvaran i tävlingsrätt 1 var odlad norsk hälleflundra och norsk kungskrabba. Tävlingsrätt 2 bestod av rådjurssadel från sydöstra Sverige. Den färdiga rätten på tallrik skulle bestå av minst 50 procent grönsaker.

Vid prisceremonin på Annexet i Stockholm idag fick Jimmi Eriksson ta emot mejerimedaljen i guld av H.K.H. Prins Carl Philip i närvaro av Sven-Erik Bucht, landsbygdsminister, Hanna Halpern VD Årets Kock och Fredrik Eriksson, Årets Kock 1987 och juryns ordförande.

Jimmi Eriksson jobbar idag på Lilla Ego. 

Juryns motivering lyder:
Med rötterna i den svenska traditionen men i ett nutida utförande. 

Mejerimedaljen i silver gick till Johan Backeus, Aveqia och i brons till David Lundqvist, Gute Grill och Bar.



Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Lediga jobb

Fler lediga jobb

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
 Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.