Annons

Expressförfrågan

Hjälp att boka konferens, artist eller föreläsare?
Börja här

Ont om tid?

Vi ringer dig!

Vi hjälper dig med dina bokningsförfrågningar!
Reportage > Frösö Park - anrik mötesplats i Jämtland

Frösö Park - anrik mötesplats i Jämtland

Stora möten Jamtamot betyder jämtars möte och under den tidiga medeltiden hölls dessa Jämtlands självständiga Allting precis i området runt Quality Hotel & Resort Frösö Park i Östersund. Idag erbjuder det toppmoderna hotellet hela 700 hotellbäddar fördelat på 200 rum och tio sviter.

27 november 2015, uppdaterad: 27 november 2015

Med en magnifik utsikt över Storsjön och den vackra fjällvärlden ligger det nya sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat. Hit kommer gäster med förkärlek till golf eller vintersport, men lika ofta den som vill njuta av ett smakrikt kök, exotisk miljö och avkopplande spa. Och detta samtidigt på bekvämt avstånd till flygplatsen.

Från mitten på 1600-talet var området runt hotellet militärt och här har bland annat fältjägarregementet och Jämtlands flygflottilj hållit till. Många kaserner och hangarer finns kvar idag och den näst största av hangarerna är ombyggd till en kongressarena, medan flera kaserner huserar företag med hundratals arbetsplatser. I den gamla mässen ligger idag Frösö Parks reception, bar, restaurang, konferens, spa och gym.

På hotellet finns en unik kombination av traditionella konferensrum, spännande konceptrum och inbjudande utomhusmiljöer. Med utsikt över sjön och med fjällen ständigt närvarande finns här dessutom numera Norrlands största mötesplats där upp till 2.500 personer ryms att konferera.

I anslutning till hotellet ligger också Frösö Park Driving Experience som erbjuder spännandeoch fartfyllda körupplevelser på asfalts- eller isbana och förarutbildningar som man sent glömmer…

Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer när de är utomhus och i rörelse. Det har vi tagit fasta på i vårt konferenskoncept och våra omgivningar inbjuder till såväl promenader som skidturer och golfrundor, berättar Björn Hemmingsson, VD på Frösö Park.

Och om bara ett par veckor tar man nästa stora kliv i utvecklingen av hotellet. På 1.200 kvadratmeter kommer det senaste inom modern SPA-behandling att manifesteras tillsammans med de lokala hälsotraditionerna, den storslagna naturen och självklart även det jämtländska klimatet som både prövar och förför.

– Jämtländsk enkelhet, trä, sten och dimma har varit inspiration i mitt arbete med Frösö Park Spa, säger den berömda arktitekten Thomas Sandell som står bakom det spännande projektet som invigs inom kort.

Läs vidareSenaste i Reportage
Utvalda anläggningar

Fagerudd Enköping

Nordens Ark

Villa Anna

Erbjudanden från anläggningar
Just nu 149 av Sveriges främsta talare!
Anders Haglund
Thomas Nybom & Peter Strålman
Peter Nisses
Anna Bergholtz
Hans Ludvigsson
Karin Klingenstierna
Johnny Sundin
Stefan Görwik
Todd Ferguson
Joakim Harping
Dag Lotsander
Kjell Kampe
Martin Höckenström
Björn Ranelid
Annika och Martin Taesler

Erbjudande:

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Hittatalare.se

Aktuella bokningsförfrågningar

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Besöksadress: Råsundavägen 1, 169 67 Solna

Postadress: Box 4028, 169 04 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Event&expo | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
 Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.