Jul i Cedergrenska Tornet - | Konferensvärlden
Erbjudanden > Erbjudanden > Jul i Cedergrenska Tornet

Jul i Cedergrenska Tornet

I år bjuder vi in till en fantastisk julmiddag i vårt utsmyckade torn. En anrik och magisk miljö att fira in julen på. Julens alla härligheter serveras direkt till ert bord i fyra serveringar och innehåller bland annat sillar, lax, kallskuret, klassiska köttbullar, prinskorv och sötsaker.

I år står vår Guide Michelin-prisade kökschef Gustav Otterberg bakom den magnifika julmiddagen på Cedergrenska Tornet.

Vi börjar med fisken. Våra klassiska julsillar & årets smak som är skogssill. Laxar som har gravats & rökts, även en liten ägg royal med räkor & dillmajonnäs finns här. Detta serveras självklart med klassiska tillbehör.

Servering nummer två består av kallskuret kötthantverk som julskinka, slaktarterrine, rullsylta & rökt nötinnanlår. Detta serveras med vörtbröd, senap, äppelmos & syrade grönsaker.

På tredje serveringen är det dags för det varma. Köttbullar, prinskorv & glaserad fläsksida där varje klassiker har fått ett passande tillbehör & självklart kommer det en anjovisstinn Janssons frestelse med detta.

Vi avslutar såklart med det söta, tre bakverk i form av en chokladtartlette med mint, en saffranskaka med hjortron och en mjuk pepparkaka med lingon dukas fram. Här hittar ni även årets julpralin med smak av punsch och brynt smör.

Vill man avsluta middagen med en ostservering med köksmästarens handplockade favoriter så är priset: 169 kr per person. Här finns Sörmlands Ädel, Cheddar, Brie, frukt, kex, fikonmarmelad & ljunghonung.

 


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.