Lyxtorsdag i Stockholm - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag > Lyxtorsdag i Stockholm

Lyxtorsdag i Stockholm

Lyxtorsdag firar 10-årsjubileum. Kom och fira med oss!
Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens!

Lyxtorsdag är ett lyxigare event där du får möta en bukett av fina och professionella konferensanläggningar, provsmaka både salta och söta godsaker samtidigt som du får knyta nya kontakter med några av landets bästa anläggningar. Här utlovas en blandning av slott, herrgårdar, konferenshotell och spa-anläggningar och du får även tillfälle att träffa aktivitetsbolag som ger dig spännande tips om inspirerande aktiviteter.

Magnus Carlsson och Babsan gästar Lyxtorsdag

Redan i entrén möts du av det rosa yrvädret Babsan, en glittrig, glad och välkänd multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist. Babsan kommer att mingla med oss under jubileumskvällen och sätta lite extra guldkant på eventet.

Men inte nog med det, Lyxtorsdag gästas dessutom av Magnus Carlsson, en av Sveriges mest folkkära artister. Vi får lyssna till ett par av hans älskade låtar och får även lyssna till en intervju om hans karriär.

Lyxtorsdag fyller 10 år - Kom och fira med oss!

Under ett helt decennium har Lyxtorsdag – mötesplatsen med guldkant – samlat fler än 10 000 konferensbeställare för att nätverka och ta del av Sveriges främsta mötesleverantörer, konferens-anläggningar, slott, herrgårdar och aktivitetsföretag. Det ska vi fira!

Ta med en kollega eller vän - glöm inte att anmäla er

Om du vill ta med en kollega eller vän, är det viktigt att de anmäler sig i förväg och att de jobbar med att planera och boka möten, konferenser eller företagsevent/fester på företag. Vi har begränsat antal platser, max 150 gäster, så anmäl din kollega/vän i god tid.

Plats: Operaterrassen, Stockholm
Datum: 18 januari 2024
Tid: 16:00-18:30

Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!


Detta formulär är ej öppet för svar

Senaste i Lyxtorsdag

Lyxtorsdag i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Läs mer

Lyxtorsdag i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Läs mer

Lyxtorsdag i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Läs mer


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.