En erfaren doldis mitt i Stockholm - | Konferensvärlden
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Konferens Torsgatan
Reportage > En erfaren doldis mitt i Stockholm

En erfaren doldis mitt i Stockholm

Stora möten Bara tio minuters promenad från Stockholms Centralstation ligger Konferens Torsgatan. Här möts du av ett personligt värdskap som skräddarsyr lösningar för att just din konferens eller event ska bli lyckat. Här kan du tryggt luta dig mot en anläggning med lång erfarenhet av att arrangera konferenser och möten.

Text: Helena Wikström

13 juni 2022, uppdaterad: 26 mars 2024

Konferens Torsgatan ligger i det välkända gula Bonnierhuset, alldeles intill St: Eriksplan i Stockholm. Här finns sex olika konferenslokaler som spänner över ett stort storleksspann. Centralt i konferensanläggningen ligger en vacker ljusgård. På Konferens Torsgatan finns också en stor, eller snarare medelstor, hörsal som rymmer 250 personer.

– Storleken på vår hörsal är ganska ovanlig. Det finns ju riktigt stora hörsalar och så finns det många som tar upp till 100 personer. Men en medelstor hörsal som vår finns det inte så många av, säger Susan Pihlblad, försäljningsansvarig på Konferens Torsgatan.

Hörsalen är utrustad med bekväma stolar och har sluttande golv. En fantastisk lokal för både utbildningar och event där ljusgården, precis utanför hörsalen, kan fungera som en utställningsplats för eventet.

– Här kan man lätt ordna en liten minimässa för 100 till 250 personer och ett tiotal utställare. Det blir ett väldigt tight och mingelvänligt event av detta, säger Susan.

På Konferens Torsgatan står värdskapet i fokus. Här bemöts du på ett välkomnande sätt redan vid din första kontakt med bokningsansvariga Beatrice Söderholm. Ett välkomnande som sedan följer dig genom din dag här.

– För oss är det viktigt att våra kunder känner sig sedda från allra första stund. Att de känner sig omhändertagna och kan fokusera enbart på det de är här för; sitt möte eller event, fortsätter Susan.

Anläggningens centrala läge, det personliga värdskap och flexibla lokaler, gör att på Konferens Torsgatan kan man mötas på otaliga sätt.

– Vi skräddarsyr lösningar för alla våra kunder. Det är möjligt att både ha mingel, event eller utställningar i samband med en konferens eller ett möte, fortsätter Susan.

I dagpaketet ingår kaffe på morgonen, lunch och eftermiddagskaffe med tillhörande tillbehör. Lunchen serveras i ljusgården eller i restaurangen. Har man tid under sin dagkonferens kan man få en guidad tur i Bonnierhuset som har en stor konstsamling och för den riktigt konstintresserade så ligger Bonniers Konsthall i huset intill.

Konferens Torsgatan har bedrivit konferensverksamhet i många år, men har kanske detta till trots varit lite av en doldis bland Stockholms många anläggningar.

– Vi har funnits i många år och har både bred och djup kunskap kring hur man ordnar konferenser och möten. Och vi är väldigt prisvärda, med tanke på vårt centrala läge, säger Susan.

Till Konferens Torsgatan kommer företag för att mötas internt, hålla utbildningar eller arrangera föredrag likväl för att ordna större event för sina kunder. En unik plats att mötas på – mitt i den pulserande storstaden.

Fakta:
Konferens Torsgatan ligger i det välkända Bonnierhuset vid St:Eriksplan i Stockholm. Här finns 6 konferenslokaler med plats för 12-250 personer. Lokalerna är flexibla och ger möjlighet till allt från intima styrelsemöten till utbildningsdagar, minimässor och spännande kundevent.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.