Ett skönare liv på Hooks Herrgård - | Konferensvärlden
Hooks Herrgård
Yoga på Hooks Herrgård
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård
Spa
Hooks Herrgård
Swimmingpool
Hooks Herrgård
Konferens
Reportage > Ett skönare liv på Hooks Herrgård

Ett skönare liv på Hooks Herrgård

Konferenspärlor Intill natursköna Hokasjön, strax söder om Jönköping, har Hooks Herrgård i drygt femtio år varit en given mötesplats för såväl konferenser som privata besök.

13 mars 2017,

Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har genom århundradena tillhört olika adelssläkter. I slutet av 1800-talet vallfärdade drottning Sofia, Oscar II och prins Eugen hit för att njuta av den fina lantluften och dricka Hokasjöns hälsosamma vatten.

År 1963 köptes herrgården av familjen Edberg och gjordes då om till Sveriges allra första fristående konferensanläggning. Idag drivs verksamheten vidare av tredje och fjärde generationen Edberg.

Moderna och kreativa lokaler

I den vackra 1700-talsmiljön kan man nu njuta av god mat och dryck, spa och träning samt golf på två intilliggande banor, samtidigt som man kan konferera i toppmoderna konferenslokaler.

Och med totalt 20 konferensrum - varav det största, Rännet, rymmer upp till 300 personer – och alla utrustade med den senaste tekniken, finns det på Hooks Herrgård gott om plats för konstruktivt tankearbete!

Service är A och O

Men minst lika viktigt för en lyckad konferens är det bemötande gästen får av anläggningens personal och det har man på tagit fasta på här.

- Vår inställning och utgångspunkt är att vi löser allt med ett leende, förklarar Hans Edberg, VD för Hooks Herrgård. Vi får mycket positiv feedback från våra gäster som tycker att vår personal sprider glädje och trivsel. Detta är något som vi å ena sidan arbetar aktivt med, men det är å andra sidan något som jag också tror sitter i väggarna här efter våra femtio år i konferensbranschen.

Modern spa-anläggning

På ett fantastiskt läge intill den vackra herrgårdsbyggnaden kan Hooks Herrgårds gäster njuta av hotellets sköna spa, ritat av den berömda arkitekten Per Öberg och invigt för två år sedan.

Här kan man simma i en 20 meter lång swimmingpool, njuta av bastulandskapet med upplevelseduschar, eller sitta i en av de varma källorna utomhus intill sjökanten.

- Vårt nya spa har verkligen inneburit ett stort lyft som både konferensgäster och privata sällskap uppskattar oerhört mycket, berättar Hans Edberg. Många konferensgrupper väljer att lägga ett par timmar på att vistas här istället för att genomföra andra klassiska teambuildingsaktiviteter. En konferens eller ett möte handlar ju också så mycket om att lära känna sina kollegor på ett personligare plan. Och vår erfarenhet är att många lättare öppnar upp sig i en härlig spa-miljö än i ett vanligt konferensrum, konstaterar han avslutningsvis.

Fakta:

Hooks Herrgård har 105 hotellrum varav fem sviter. Det finns tolv konferenslokaler och åtta grupprum, med plats för konferenser med upp till 300 deltagare.

På Konferensguiden.se kan du läsa mer om Hooks Herrgård och även boka din nästa konferens. Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.