På Kom Hotel gör din konferens skillnad - | Konferensvärlden
Best western Kom Hotel
Best western Kom Hotel
Best western Kom Hotel
Best western Kom Hotel
Best western Kom Hotel
Best western Kom Hotel
Best western Kom Hotel
Reportage > På Kom Hotel gör din konferens skillnad

På Kom Hotel gör din konferens skillnad

Mötestrender Med 10 nyrenoverade konferenslokaler och Stockholms största hotellgym bedriver Kom Hotel en verksamhet där all vinst går till föreningen KFUM:s ungdomsverksamhet – dessutom klimatkompenserar man för sina gäster. Att konferera här är att vara med om att göra skillnad.

Text: Helena Wikström

21 februari 2023,

Kom Hotel har 10 konferenslokaler med ett storleksspann från 100 personer i den största ner till 6 i den minsta lokalen. Hela konferensavdelning är nyrenoverad och utrustad med ett helt nytt ventilationssystem. Kom Hotel har också satsat på ett bra och välfungerande tekniksystem – det ska vara lätt för gästerna att utan krångel koppla upp sig mot det man behöver.

Idag har vi också möjlighet att skräddarsy tekniska lösningar inför varje förfrågan vi får. Oavsett det handlar om ett hybridmöte, en videokonferens eller ett annat tekniskt önskemål, förklarar Anna Hallström, General Manager på KomHotel.

Svanenmärkta Kom Hotel klimatkompenserar för alla sina gäster. Det handlar om allt som man som gäst förbrukar under sin vistelse: från uppvärmning och elförbrukning till vilken mat som har serverats och hur den har transporterats. Vid årets slut fyller personalen i ett omfattande dokument för att kunna kompensera allt som varit miljöbelastande.

Hos oss kan man verkligen konferera med gott samvete! säger Anna.

På Kom Hotel serveras allt man kan behöva och önska under en konferens – frukost, fika, luncher, middagar och mingeltilltugg. Hotellet arbetar med ett och samma cateringföretag sedan många år och tillsammans med dem så skräddarsys all förtäring enligt gästernas önskemål. Luncher och middagar serveras i hotellets matsal medan man intar sitt fika i någon av loungerna.

En stor del av all mat och fika som vi serverar är gluten- och laktosfri. Vi vill att alla ska kunna äta allt så långt det går, förklarar Anna.

På Kom Hotel möter du ett proffsigt konferensteam som alltid strävar efter att leverera hög service och smidiga konferensdagar. Bokare, kursledare och deltagare kan tryggt fokusera på innehållet i mötet eller konferensen, medan personalen på Kom Hotel sköter resten.

Best Western Kom Hotel ingår i hotellkedjan Best Western, där varje hotell är privatägt. Kom Hotel ägs av föreningen KFUM Central och all vinst går tillbaka in i föreningens ungdomsverksamhet. 

Hotellet finns till för att finansiera föreningen. KFUM Central vill skapa bra mötesplatser för ungdomar, mötesplatser för fysiskt aktivitet, berättar Anna.

Av den anledningen hittar du Stockholms största hotellgym på Kom Hotel. Fullt utrustat med de maskiner och hantlar som behövs för en funktionell träning. Här finns fria vikter från Eleiko, träningsmaskiner från Gym 80 samt konditionsmaskiner i form av cyklar och crosstrainers.

Som gäst hos oss har du alltid tillgång till vårt tvåvåningsgym utan kostnad. Här finns också bokningsbara idrottshallar för träningsaktiviteter eller teambuilding tillsammans med licensierad PT, förklarar Anna.

Att arbeta på Kom Hotel, som givetvis bedrivs som en professionell hotell- och konferensanläggning, innebär att man hela tiden ser vad arbetet leder till. Demokrati, rättvisa och alla människors lika värde är centrala ledord för KFUM och en självklarhet på Kom Hotel.

Kom Hotel ligger mitt i centrala Stockholm, precis intill Brunkebergsåsen, endast 15 minuter från T-centralen. Centralt men ändå lite avskilt och lite lugnare, en bit från de stora shoppingstråken. 

Vårt läge är svårt att slå om man vill ha en konferens mitt i stan. Härifrån har du nära till precis allt vad Stocholm har att erbjuda, säger Anna.

Fakta:
Best Western Kom Hotel ligger mitt i centrala Stockholm. Här hittar du 10 nyrenoverade konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken och ett nytt ventilationssystem, där en största lokalen rymmer 100 personer. Här finns 143 hotellrum i olika storlekar, ett stort gym med idrottshall. Verksamhetens vinst går oavkortat tillbaka till KFUM Centrals ungdomsverksamhet.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.