Sommarfest med klimatsmart läge - | Konferensvärlden
Courtyard by Marriott
Courtyard by Marriott
Courtyard by Marriott
Courtyard by Marriott
Courtyard by Marriott
Courtyard by Marriott
Courtyard by Marriott
Courtyard by Marriott
Reportage > Sommarfest med klimatsmart läge

Sommarfest med klimatsmart läge

Nu närmar sig våren och sommaren och med det – längtan efter sköna kvällar utomhus. Courtyard by Marriott i Stockholm bjuder nu in till möjligheten att boka sommarfest på Björk Bar & Grill. Ett stenkast från Rålambshovsparken och Mälarens glittrande vatten dukas det upp en grillbuffé på uteserveringen för upp till 200 personer. Ett grönt och skönt sätt att avsluta en lång dags konfererande.

Text: Helena Wikström

6 mars 2023, uppdaterad: 6 mars 2023

Från fyrstjärniga Courtyard by Marriott är det bokstavligen bara ett stenkast till Rålambshovsparken och det populära promenadstråket längs vackra Norr Mälarstrand. Här kan man flanera och njuta av utsikten mot Riddarfjärden, Södermalm och Västerbron och eftersom parken är stor och öppen lämpar den sig bra för olika teambyggande aktiviteter på dagen. 

– Nu bjuder vi in till sommarfest på vår uteservering som verkligen är en perfekt sommarplats för mingel och umgänge. Vi dukar upp en stor härlig grillbuffé och vill man även bjuda på fri bar under ett par timmar så finns det också som tillägg, berättar Marjorie Sundström, Sales Manager på Courtyard by Marriott Stockholm.

Uteserveringen är rymlig och har gott om plats för ett inhyrt band eller en dj för att skapa ännu mer feststämning till evenemanget. Efter klockan 23.00 kan festen fortsätta inomhus i någon av de många lokaler som finns på den stora hotell- och konferensanläggningen.

– Vår grillmeny är stor och innehåller både kött, fisk och vegetariska alternativ. Flera olika såser och goda sallader finns som tillbehör och givetvis nåt sött till kaffet, fortsätter Marjorie.

På Courtyard by Marriott finns lokaler för alla tillfällen – för både små och stora sällskap. Här hittar du 12 konferenslokaler där den stora bankettsalen, Kungsholmen, rymmer 400 personer i biosittning och den minsta lokalen är lämplig för en styrelse på 12 personer. Under april förra året renoverades alla lokaler som ligger på plan 2 i huset. 

– Vår konferenslobby och alla lokaler är nya och fräscha. De har fått nya mattor, nya stolar och erbjuder mer ny teknik, berättar Marjorie Sundström.

Courtyard by Marriott vill ligga i framkant inom hållbarhetsområdet och har sedan hösten 2021 försett samtliga menyer med information om de olika maträtternas klimatavtryck. På så sätt vill man inspirera gästerna till mer klimatsmarta val. Anläggningens hållbarhetsarbete kring måltiderna är ett samarbete med Klimato som hjälper restauranger att servera mat med minskad klimatpåverkan. 

– Vi fortsätter vårt samarbete med Klimato men samarbetar också med Barncancerfonden och med UN Women Sweden eftersom vi vill få med alla aspekter av hållbarhet, inte bara den klimatmässiga. Den sociala aspekten av hållbarhet är lika viktig, säger Marjorie.

Courtyard by Marriott stöttar dessa organisationer men uppmuntrar också företag att boka en föreläsning med dem under sin konferens. Man vill som företag fylla en roll i det viktiga hållbarhetsarbetet och när du konfererar eller har en sommarfest hos Courtyard by Marriott blir du också delaktig i arbetet – samtidigt som du kan förlita dig på ett proffsigt konferensarrangemang och en magisk kväll under stjärnorna på ett av de bästa lägena i Stockholm.

Fakta:

Courtyard by Marriott ligger centralt i Stockholm med omedelbar närhet till Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand. Här finns 282 rymliga och ljusa dubbelrum för övernattning, ett av stadens största och modernaste hotellgym, tolv konferenslokaler för upp till 380 personer samt en restaurang för 180 sittande gäster. Anläggningen är Green Key-certifierad och samarbetar med Klimato för att uppmuntra sina gäster till hållbara menyval. 

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.