3-5-rätters julgourmet på Gullmarsstrand - | Konferensvärlden
Erbjudanden > Erbjudanden > 3-5-rätters julgourmet på Gullmarsstrand

3-5-rätters julgourmet på Gullmarsstrand

Upplev nya härliga smakkombinationer i en 3-5 rätters julgourmet på Gullmarsstrand! Innan gourmetmiddagen avnjuter du och ditt team en härlig juldrink och läckra snittar vid brasan på Verandan.

Lokala & säsongsbetonade råvaror
Börja redan på eftermiddagen med en frisk promenad i närområdet och upplev denna skärgårdspärlan i vintern. Kanske kombinerar ni dagen men en kreativ konferens, 0 m från havet.

Pigg och hungrig möts du och teamet av en härlig juldrink och läckra snittar som serveras vid brasan på Verandan innan middagen. Köksteamet arbetar med lokala & säsongsbetonade råvaror och med stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Skaldjur, fisk och grönt står i fokus men även kött finns med på menyn. Det söta avrundar middagen.

Härliga drycker & viner
Efter middagen rekommenderar vi att du slår dig ner en stund på vår Veranda för att njuta av gott sällskap och en skön atmosfär innan ni drar er tillbaka för en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar. Vår sommelier Sabina tillsammans med restaurangteamet utlovar härliga drycker och viner därtill. Till varje meny finns ett noggrant utvalt vinpaket som rekommenderas som komplement till rätterna.

Förgyll er vistelse
Vad sägs om en härlig Bohuslänsk Spaupplevelse på pålar i havet? Boka gärna Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax. Finns också möjlighet att boka exklusivitet i eget vardagsrum innan middagen. Möjligheterna är många, kontakta oss för mer info.


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.