Vår- och sommarkickoff på Golfbaren - | Konferensvärlden
Erbjudanden > Erbjudanden > Vår- och sommarkickoff på Golfbaren

Vår- och sommarkickoff på Golfbaren

Boka sommarfesten på Golfbaren och tillåt dig vara social i somriga miljöer utomhus runt om i Stockholm. Våren 2021 är äntligen här och Golfbaren är mer laddad än någonsin på att få bjuda in våra gäster till tidernas främsta sommaraktivitet. Lagom till påskhelgen smyger vi igång för säsongen och du välkomnas till utmanande minigolf på specialdesignade banor i tematiserade miljöer. Kom och utmana chefen, sätt kollegorna på plats eller bara bygg broar och njut av god mat och dryck tillsammans utanför jobbet.

Den här säsongen lägger vi extra fokus på säkerhet och trygghet på Golfbaren. Då spelet blir som bäst med fyra tävlande i samma lag är minigolf redan i sig en Corona-anpassad aktivitet. Hos oss får alla egen utrusning som dessutom desinficeras efter varje spel och som en ytterligare en åtgärd har vi nu även utvecklat mobilanpassade scorekort för dem som föredrar det digitala framför det analoga.

En sommarfest på Golfbaren är med andra ord en perfekt chans att äntligen kunna träffas socialt och umgås i alla åldrar.

För att fira den nya säsongen har vi nu ett tidsbegränsat vår- och sommarerbjudande för grupper (10-80 personer) som innebär 100 kr rabatt på vårt Sommarfestpaket:

• Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
• Välkomstbubbel & snacks
• Lättare mingel- och Coronavänlig måltid

Pris: 400 kr per person inklusive moms, 355 kr per person exklusive moms.

Datum: Erbjudandet gäller bokningar mellan den 1 april -15 maj märkta ”Vår- och sommar-kickoff” med besök fram till den 30 juni.


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.