Vårerbjudanden april & maj - | Konferensvärlden
Erbjudanden > Erbjudanden > Vårerbjudanden april & maj

Vårerbjudanden april & maj

Bergendal har två fina erbjudanden under våren 2020, där man bjuder på två trevliga aktiviteter - dryckesprovning under april och "Kockarnas kamp - Femkampen" under maj.

APRIL-PÄRLA

Har du fått i uppdrag att ordna en trevlig aktivitet under er konferens? Inte helt lätt eller hur..

Vi har därför en lösning som passar de flesta grupper som vi hoppas ska hjälpa dig. Under april månad bjuder vi nämligen på dryckesprovning av öl eller vin tillsammans med vår sommelier Mattias. Ni betalar endast för den drycken som provas (150 kr per person ex. moms). 

Erbjudandet gäller för nybokningar i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller enbart för konferenser med övernattning som genomförs under perioden 1 april - 30 april 2020.

MAJ-PÄRLA

Behöver ni fylla ut konferensprogrammet med någonting roligt? Älskar ni att tävla eller vill ni bara ha en trevlig lugn stund tillsammans? Oavsett vilket så passar vår aktivitet "Kockarnas kamp - Femkampen" utmärkt för de flesta grupper. Med eller utan tävlingsmoment, det väljer ni. 

Utmaningen består, som namnet antyder, av fem olika uppgifter eller delsteg. Uppgifterna är skiftande och kräver såväl användning av smaklökar och andra sinnen som muskelteknik. Allt är naturligtvis baserat på ämnen med kopplingar till arbete som normalt försiggår i ett kök.

Under maj månad så bjuder vi på denna aktivitet, helt utan kostnad.

Erbjudandet gäller för nybokningar i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller enbart för konferenser med övernattning som genomförs under perioden1 maj - 31 maj 2020.


Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.