Lyxtorsdag den 17 januari 2019 på Café Opera i Stockholm - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag > Lyxtorsdag den 17 januari 2019 på Café Opera i Stockholm

Lyxtorsdag den 17 januari 2019 på Café Opera i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens!

Det är återigen dags att träffas på Lyxtorsdag, en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser. Lyxtorsdag är ett lyxigare event där du får möta en bukett av fina och professionella konferensanläggningar, provsmaka både salta och söta godsaker samtidigt som du får knyta nya kontakter med några av landets bästa konferensanläggningar.

Lyxtorsdag är ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Här utlovas en blandning av slott, herrgårdar, konferenshotell och spa-anläggningar och du får även tillfälle att träffa aktivitetsbolag som ger dig spännande tips om inspirerande aktiviteter. Lägg därtill lite porlande drycker med mingel i Café Operas härliga lokaler så blir kvällen fulländad.

Kvällens färgstarka gäster är Camilla Thulin och Dominika Peczynski, två kvinnor som på varsitt håll skapat framgångsrika företag och intressanta karriärer. Under kvällen får vi tillfälle att träffa och prata med Camilla om hennes design och mål med sina fantastiska kreationer. Hennes kläder bärs av allt från helt vanliga kvinnor till kända människor och kungligheter.

Vi intervjuar även Dominika och får senaste nytt kring hennes nya företag Treatya som är en unik satsning i Sverige. Dominika är även PR-proffs och har säkert ett och annat att berätta för oss om hur man tar plats i rummet. De är på plats från 17:15 och intervjuerna beräknas hållas cirka 17:30.

Kvällens moderator är Anna Bellman.

Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!

Plats: Café Opera i Stockholm
Datum: 17 januari
Tid: 16:00-18:30


Detta formulär är ej öppet för svar

Senaste i Lyxtorsdag

Lyxtorsdag den 21 november 2019

Vårt populära event Lyxtorsdag är en lyxigare workshop med guldkant för dig som planerar och bokar konferenser, kickoffs, ledningsgruppsmöten och stora möten. Läs mer

Velkommen til et luksuriøst event, Luksusmandag, 11. mars 2019!

Velkommen til et luksuriøst event, Luksusmandag, 11. mars 2019! Møt svenske og norske konferansearenaer i eksklusive omgivelser, på Grand Hotel Oslo. Läs mer

Lyxtorsdag den 12 september på Café Opera i Stockholm

Vårt populära event Lyxtorsdag är en lyxigare workshop med guldkant för dig som planerar och bokar konferenser, kickoffs, ledningsgruppsmöten och stora möten. Läs mer


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.