Lyxtorsdag i Göteborg - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag > Lyxtorsdag i Göteborg

Lyxtorsdag i Göteborg

Lyxtorsdag firar 10-årsjubileum. Kom och fira med oss! Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event!

Få en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en lyxigare After Work med guldkant för dig som planerar och bokar konferenser, kickoffs, ledningsgruppsmöten och stora möten. 

Lyxtorsdag är ett perfekt tillfälle att knyta nya kontakter med några av landets bästa konferensanläggningar, få nya idéer och inspiration till er nästa konferens samt njuta av ett härligt torsdagsmingel med folk från andra branscher som har en sak gemensamt med dig: de bokar också möten och konferenser.

Babsan & Sandman Sisters gästar Lyxtorsdag

Redan i entrén möts du av det rosa yrvädret Babsan, en glittrig, glad och välkänd multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist. Babsan kommer att mingla med oss under jubileumskvällen och sätta lite extra guldkant på eventet.

Under kvällen bjuder Sandman Sisters, en dansant tjejtrio i stämsång, på sköna jazzlåtar och svängig rockabilly.

Se Lotta Engbergs nya klädkollektion

Lotta Engberg har släppt sin egen klädkollektion och Desam Fashion Group är på plats för att visa ett smakprov. Du har möjlighet att köpa på plats så långt det räcker. Kollektionen, där ett stort fokus ligger på klänningar, speglar Lotta Engbergs personliga stil – där passformen ska framhäva en kvinnlig silhuett som man kan känna sig snygg och bekväm i. 

Lyxtorsdag fyller 10 år - Kom och fira med oss!

Under ett helt decennium har Lyxtorsdag – mötesplatsen med guldkant – samlat fler än 10 000 konferensbeställare för att nätverka och ta del av Sveriges främsta mötesleverantörer, konferens-anläggningar, slott, herrgårdar och aktivitetsföretag. Det ska vi fira!

Om du vill ta med en kollega eller vän, är det viktigt att de anmäler sig i förväg och att de jobbar med att planera och boka möten, konferenser eller företagsevent/fester på företag. Vi har begränsat antal platser, så anmäl din kollega/vän i god tid.

Plats: Auktionsverket Kulturarena, Göteborg
Datum: 25 januari 2024
Tid: 16:00-18:30

Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!


Detta formulär är ej öppet för svar

Senaste i Lyxtorsdag

Lyxtorsdag i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Läs mer

Lyxtorsdag i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Läs mer

Lyxtorsdag i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Läs mer


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.