Lyxtorsdag i Stockholm - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag > Lyxtorsdag i Stockholm

Lyxtorsdag i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens!

Lyxtorsdag är ett lyxigare event där du får möta en bukett av fina och professionella konferensanläggningar, provsmaka både salta och söta godsaker samtidigt som du får knyta nya kontakter med några av landets bästa anläggningar. Här utlovas en blandning av slott, herrgårdar, konferenshotell och spa-anläggningar och du får även tillfälle att träffa aktivitetsbolag som ger dig spännande tips om inspirerande aktiviteter.

Våra hedersgäster

Kvällens hedersgäster är en spännande duo som gått samman för att skapa helt nya skönhetsprodukter - Jessica Wahlgren Norman och hudterapeuten Maria Bühring. Under kvällen får ni lyssna till ett samtal med dem om deras dröm som blev verklighet efter 25 år. Du kommer även att kunna köpa deras Face Palett på plats.

Skills Combined® är skapat av erfarna makeup-artisten Jessica Wahlgren Norman och professionella hudterapeuten Maria Bühring, två välkända profiler i branschen.

Jessica är en av de mest populära och anlitade makeup-artisterna i Sverige. Hon har en omfattande erfarenhet inom mode, skönhet, teater och tv. Hennes konstnärliga talang och förmåga att framhäva det naturligt vackra hos varje individ har gjort henne till en respekterad makeupartist.

Maria är en auktoriserad hudterapeut/hudexpert med omfattande erfarenhet inom professionell hudvård. Hon har under sina år i skönhetsbranschen jobbat som hudterapeut på hudvårdssalonger och kliniker tillsammans med sjuksköterskor och läkare. Maria har även varit ansvarig för utbildning av hudterapeuter i olika professionella hudvårdsvarumärken.

Lyxtorsdag har även bjudit in Årets Deckarförfattare 2019, 2020 & 2022

Sofie Sarenbrant som debuterade 2010 vann det prestigefulla priset Årets svenska deckarförfattare 2019, 2020 och 2022. Hennes böcker har sålt i 6 miljoner exemplar i 17 länder. Sofie har under våren 2024 även skrivit thriller tillsammans med Carina Bergfeldt och är nu aktuella med thrillern Långfredagen, den andra delen i serien om Frida von Engen.

På plats kommer du att möta Sofie och du får möjlighet att lyssna till en intervju med henne samt köpa ett signerat exemplar.

Ta med en kollega eller vän - glöm inte att anmäla er

Om du vill ta med en kollega eller vän, är det viktigt att de anmäler sig i förväg och att de jobbar med att planera och boka möten, konferenser eller företagsevent/fester på företag. Vi har begränsat antal platser, max 150 gäster, så anmäl din kollega/vän i god tid.

Plats: Operaterrassen, Stockholm
Datum: 5 september 2024
Tid: 16:00-18:30

Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!


Anmälan till Lyxtorsdag den 5 september 2024 i Stockholm

Eventet är kostnadsfritt och endast öppet för dig som planerar, arrangerar, köper och bokar möten och event. Det är inte tillåtet att besöka eventet i syfte att sälja tjänster.


Jag vill få tidningen Konferensvärlden (kostnadsfritt)   

Senaste i Lyxtorsdag

Lyxtorsdag i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Läs mer

Lyxtorsdag i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Läs mer

Lyxtorsdag i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Läs mer


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.