Lyxtorsdag i Stockholm - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag > Lyxtorsdag i Stockholm

Lyxtorsdag i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens!

Lyxtorsdag är ett lyxigare event där du får möta en bukett av fina och professionella konferensanläggningar, provsmaka både salta och söta godsaker samtidigt som du får knyta nya kontakter med några av landets bästa anläggningar. Här utlovas en blandning av slott, herrgårdar, konferenshotell och spa-anläggningar och du får även tillfälle att träffa aktivitetsbolag som ger dig spännande tips om inspirerande aktiviteter.

Agneta Sjödin gästar Lyxtorsdag

Vi är så glada över att presentera vår hedersgäst Agneta Sjödin till vår nästa Lyxtorsdag. Agneta är en av Sveriges mest välkända programledare för flera tv-succéer och författare av flera inspirerande böcker. Hon driver även en mäkta populär podd som heter "Så in i Själen" där hon samtalar med sina poddgäster om hur deras resa sett ut, hur de hittat verktyg för att må bra och hitta sin inre balans. 

På Lyxtorsdag får vi lyssna till ett spännande samtal med Agneta och du har ett ypperligt tillfälle att införskaffa Agnetas nyskrivna bok "Så in i själen" som handlar om hur du hittar ditt inre ljus - och stråla som aldrig förr.  Agneta signerar naturligtvis din bok. Under Lyxtorsdag har du möjlighet att köpa boken till specialpriset 180 kr. En perfekt present till någon nära, eller kanske till dig själv?

Ta med en kollega eller vän - glöm inte att anmäla er

Om du vill ta med en kollega eller vän, är det viktigt att de anmäler sig i förväg och att de jobbar med att planera och boka möten, konferenser eller företagsevent/fester på företag. Vi har begränsat antal platser, max 150 gäster, så anmäl din kollega/vän i god tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har coronasäkrat eventet:

• Luftig och stor lokal
• 2 meters avstånd
• Personlig handsprit till dig som besökare

Plats: Café Opera, Stockholm
Datum: 22 september 2022
Tid: 16:00-18:30

Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!

För ett tryggt och säkert event

Vi vill att Lyxtorsdag ska vara säker och trygg att besöka, därför ber vi dig observera att du behöver visa vaccinationsbevis för att komma in. För att säkert delta så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 18 år.


Anmälan till Lyxtorsdag den 22 september 2022 i Stockholm

Eventet är kostnadsfritt och endast öppet för dig som planerar, arrangerar, köper och bokar möten och event. Det är inte tillåtet att besöka eventet i syfte att sälja tjänster.


Jag vill få tidningen Konferensvärlden (kostnadsfritt)För att Agneta Sjödin ska ha med sig böcker så det räcker till alla, ange gärna i förväg om vi ska reservera en bok till dig. (Boken betalas på plats)

   

Senaste i Lyxtorsdag

Lyxtorsdag i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Läs mer

Lyxtorsdag på Café Opera i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Läs mer


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.