Lyxtorsdag på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg - | Konferensvärlden
Lyxtorsdag > Lyxtorsdag på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg

Lyxtorsdag på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg

Upplev en torsdagseftermiddag utöver det vanliga - Lyxtorsdag - ett lyxigare event för dig som bokar konferenser, möten och event! Lyxtorsdag den 23/1 2020 gästas både av författaren Christina Larsson och av Linda Hansson, vinnaren av Hela Sverige bakar 2019.

Här får du ett gyllene tillfälle att knyta nya kontakter med några av landets bästa konferensanläggningar, få nya idéer och inspiration till er nästa konferens samt njuta av ett härligt torsdagsmingel med god mat och dryck tillsammans med folk från andra branscher som har en sak gemensamt med dig: de bokar också möten och konferenser.

Lyxtorsdag gästas dessutom av författaren Christina Larsson som har hittills skrivit sex kriminalromaner som utspelar sig i Göteborg som har givits ut på flera språk samt och en feelgoodskröna i humorgenren. Senast är hon aktuell med en Thrillertrilogi om Sektion M som också är nominerad till ÅRETS LJUDBOK på Storytel Awards i spänningsgenren.

Vi kryddar dessutom event med ytterligare en gäst, nämligen Linda Hansson, vinnaren av Hela Sverige bakar 2019 som nyligen även givit ut boken "Fika är livet".

Varmt välkommen till en lyxigare torsdag!

Plats: Auktionsverket Kulturarena, Göteborg
Datum: 23 januari 2020
Tid: 16:00-18:30


Anmälan till Lyxtorsdag den 23 januari 2020 på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg

Eventet är kostnadsfritt och endast öppet för dig som planerar, arrangerar, köper och bokar möten och event. Det är inte tillåtet att besöka eventet i syfte att sälja tjänster.

Kontrollera din stavning av namn och företag eftersom informationen används till din namnbricka.


Jag vill få tidningen Konferensvärlden (kostnadsfritt)Senaste i Lyxtorsdag

Lyxtorsdag på nya 7A Posthuset i Stockholm

Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Läs mer

Lyxtorsdag i Norrköping

Nov 2020 - under planering. Vårt populära event Lyxtorsdag är en lyxigare workshop med guldkant för dig som planerar och bokar konferenser, kickoffs, ledningsgruppsmöten och stora möten. Läs mer

Lyxtorsdag på Café Opera i Stockholm

Sept 2020 - under planering. Upplev en torsdag utöver det vanliga, en perfekt avslutning på arbetsdagen! Lyxtorsdag är en workshop med guldkant för dig som bokar konferenser, ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Läs mer


Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.