Meet & Greet - | Konferensvärlden
Meet & Greet > Meet & Greet

Meet & Greet

BokningsBolaget bjuder in konferens- och eventköpare till en spännande eftermiddag med föreläsning av den professionella dansaren Tobias Karlsson. Under eftermiddagen kommer vi även att dela ut pris till särdeles viktiga och kända personer som på ett enastående sätt bidragit till en positiv utveckling av mötesindustrin.

Besöksnäringen är full av människor som på ett eller annat vis påverkar näringen positivt. Den här eftermiddagen vill vi hylla några av dem och för andra året i rad delar vi ut pris till tre personer som gjort avtryck. Under eftermiddagen bjuder vi även på fika!

Program

16:00-16:20 Bubbelmingel och musikunderhållning

16:20-16:30 BokningsBolaget hälsar välkommen

16:30-17:00 Tobias Karlsson föreläser

17:00-17:15 Kaffe och smörgås

17:15-17:35 Executive Assistant, andrepiloten, stöttepelaren, en business partner och och förlängd arm - yrkesrollen med många namn. Panelsamtal med Monica Ohlson, Executive Assistant på Barncancer-fonden och Else-Britt Lundgren, Executive Assistant på Bioarctic. Vi diskuterar bland annat hur Artificiell Intelligens påverkar rollen som Executive Assistant.

17:30-17:50 Prisutdelning till Maud Olofsson, Mischa Billing och Johan Petré

Tobias Karlsson föreläser "ALLA kan dansa, det gäller bara att våga släppa loss!"

Tobias Karlsson har älskat dansen sen barnsben. Redan som åttaåring vann han sin första men inte sista medalj.

Den medaljen var starten på en lång och framgångsrik danskarriär världen över och har lett till att han idag är en av Sveriges mest populära danslärare, föreläsare och inspiratör samt är en av de professionella dansarna i populära Tv4-programmet Let´s Dance.

Executive Assistants

Monica Ohlson

Monica Ohlson, assistent till Generalsekreterare och styrelse på Barncancerfonden och vinnare av utmärkelsen Executive Assistant of the Year 2022.

Monica har arbetat som EA i 20 år i både svenska och internationella organisationer som Teracom, PostNord, Strålfors och Arrow. 

Else-Britt Lundgren

Else-Britt är Senior Administrator & Facility Manager och arbetar sedan 2018 på läkemedelsföretaget BioArctic. Else-Britt har många års erfarenhet av att arbeta som Executive Assistant inom läkemedelsindustrin som även innefattar travel management för affärsresor och meeting & events.

Else-Britt är medlem i IMA – International Management Assistants och har haft uppdrag såsom ordförande för IMA Sweden 2008 till 2012 och för IMA Globalt 2013 till 2019. Else-Britt var juryordförande för den svenska utmärkelsen Executive Assistant Awards 2012-2022.

Prisutdelning

Maud Olofsson

Maud Olofsson är tidigare styrelseordförande för Visita och får pris som "Besöksnäringens främsta påtryckare" i samband med coronapandemin. Med hjälp av vassa debattartiklar, digitala och fysiska paneldebatter och kontakter med näringslivet och politiken stred Maud för besöksnäringens hotellföretagare och olika näringsidkare, som led stort på grund av de restriktioner som utfärdades. 

Mischa Billing

Mischa Billing är sommelière och lektor i måltidskunskap vid Örebro Universitet, jurymedlem i Tv4-programmets "Sveriges Mästerkock" och nasolog. Mischa Billing tilldelas utmärkelsen "Besöksnäringens främsta ambassadör" som med sin fokuserade dedikering till måltidskunskap och drycker - det som i mångt och mycket utgör själva kärnan i besöksnäringen - bidrar till att lyfta branschen genom kunskap och synliggörande.

Johan Petré

Johan Petré är eventfixaren som i många år skapat event i världsklass men han är även en av grundarna till Operation Aid, hjälporganisationen till stöd för Ukraina. OperationAid fokuserar främst på att identifiera de mest akuta behoven, samla ihop medel och införskaffa samt leverera humanitärt bistånd och medicinsk utrustning till Ukraina, till de platser där de behövs som mest. Johan Petré tilldelas utmärkelsen "Besöksnäringens största hjärta".

Musikunderhållning av Nina och Hugo

Nina Bring började sin artistkarriär ungefär i samma veva som pandemin drog igång. Nina blev finalist i tävlingen P4 Nästa och har släppt ledmotivet “Håll andan” till ungdomsserien med samma namn.

Varmt välkommen!

Plats: Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50, 112 19 Stockholm
Datum: 2023-04-20
Tid: 16:00-18:00


Detta formulär är ej öppet för svar

Senaste i Meet & Greet

Meet & Greet

BokningsBolaget bjuder in konferens- och eventköpare till en spännande eftermiddag med föreläsning av Erica Johansson, en av Sveriges främsta friidrottare med en lång framgångsrik karriär bakom sig. Läs mer


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.