Två event med fokus på nätverk, kontakter och inspiration – Lyxtorsdag och Meeting Live möts på Kajskjul8 - | Konferensvärlden
Meeting Live > Två event med fokus på nätverk, kontakter och inspiration – Lyxtorsdag och Meeting Live möts på Kajskjul8

Två event med fokus på nätverk, kontakter och inspiration – Lyxtorsdag och Meeting Live möts på Kajskjul8

Det affärsbetonade Meeting Live med sina förbokade möten möter en guldkantad Lyxtorsdag med sitt välkända mingel och ett urval av de bästa anläggningarna, bubbel och välsmakande snittar. Vi förenar mässorna i de fantastiska lokalerna på Kajskul8.

Det här är till för dig som vill ha allt av det bästa, och som söker kontakter, nätverkande och affärsrelationer, kloka tips och fräscha, kreativa idéer för er nästa konferens, kickoff eller företagsevent. Här får du allt detta och du möter anläggningar på två olika sätt. Förboka möten och mingla med fantastiska slott, herrgårdar, eventlokaler och naturligtvis toppmoderna konferensanläggningar för både mindre och större möten samt företagsarrangemang. Det finns ingen motsvarighet till detta event!

Varmt välkommen!

Plats: Göteborg
Datum: Under planering
Tid: Kl. 15:30-18:30


        

På Meeting Live skippar vi de traditionella montrarna, istället har utställarna egna möblerade ytor. Unikt för eventet är att det bygger på speedmeeting, där mötesplanerare genom förbokade möten får möjlighet att diskutera sitt konferensbehov direkt med hotell, konferensanläggningar och eventarrangörer. Det finns även möjlighet att lyssna på intressanta föreläsare.


Senaste i Meeting Live

Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.