Två event med fokus på nätverk, kontakter och inspiration – Lyxtorsdag och Meeting Live möts på Kajskjul8 - | Konferensvärlden
Meeting Live > Två event med fokus på nätverk, kontakter och inspiration – Lyxtorsdag och Meeting Live möts på Kajskjul8

Två event med fokus på nätverk, kontakter och inspiration – Lyxtorsdag och Meeting Live möts på Kajskjul8

Det affärsbetonade Meeting Live med sina förbokade möten möter en guldkantad Lyxtorsdag med sitt välkända mingel och ett urval av de bästa anläggningarna, bubbel och välsmakande snittar. Vi förenar mässorna i de fantastiska lokalerna på Kajskul8.

Anmälan till de tidsbokade mötena har inte öppnat än, men du kan anmäla dig till Lyxtorsdag tillsvidare.

Anmälan till Lyxtorsdag (samma plats och tid)

Det här är till för dig som vill ha allt av det bästa, och som söker kontakter, nätverkande och affärsrelationer, kloka tips och fräscha, kreativa idéer för er nästa konferens, kickoff eller företagsevent. Här får du allt detta och du möter anläggningar på två olika sätt. Förboka möten och mingla med fantastiska slott, herrgårdar, eventlokaler och naturligtvis toppmoderna konferensanläggningar för både mindre och större möten samt företagsarrangemang. Det finns ingen motsvarighet till detta event!

Under dagen hålls den inspirerande föreläsningen "Hitta humorn i vardagen" av komikern Niklas Andersson.

”Hitta humorn i vardagen”

Föreläsning cirka 17:45-18:15. ”Vad får du allt ifrån?". Hur kommer det sig att vissa människor är roligare än andra? Eller är de verkligen det? Föreläsningen "Hitta humorn i vardagen" handlar om hur man arbetar som manusförfattare och "stå upp-komiker. Föreläsningen ger svar på varför februari är årets roligaste månad, varför folk med trekvartsbyxor är genier samt varför dina föräldrar och du själv förmodligen är roligast på jorden. Svaret på detta och mycket mer får ni under föreläsningen "Hitta humorn i vardagen" med Niklas Andersson.

Om Niklas

Niklas Andersson är komikern från Göteborg som 2012 sade upp sig från sitt jobb som kvalitetschef på ett IT-bolag för att helhjärtat jobba med humor. Redan samma år blev han utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” på Svenska Stand up-galan och han har skrivit manus till olika humorproduktioner i över 10 år. Han har dessutom setts själv på TV i olika sammanhang som ex Idrottsgalan 2020 och nyinspelningarna av Släng Dig i Brunnen. Just nu är han aktuell med sin egen föreställning ”Medelmåttan Från Hisingen” som går för utsålda hus.

Varmt välkommen!

Plats: Kajskjul8, Göteborg
Datum: 23 september framflyttad!
Tid: Kl. 15:30-18:30


        

På Meeting Live skippar vi de traditionella montrarna, istället har utställarna egna möblerade ytor. Unikt för eventet är att det bygger på speedmeeting, där mötesplanerare genom förbokade möten får möjlighet att diskutera sitt konferensbehov direkt med hotell, konferensanläggningar och eventarrangörer. Det finns även möjlighet att lyssna på intressanta föreläsare.


Senaste i Meeting Live

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.