Meeting Live Stockholm - | Konferensvärlden
Meeting Live > Meeting Live Stockholm

Meeting Live Stockholm

Meeting Live Stockholm bygger på speedmeeting, där mötesplanerare genom förbokade möten får möjlighet att diskutera sitt konferensbehov direkt med hotell och konferensanläggningar.

Hotell och konferensanläggningar ges möjlighet att under effektiva affärsmöten på 10 minuter presentera sin verksamhet för konferensköpare. På Meeting Live används inga traditionella montrar, istället får utställarna en egen yta som antingen är möblerad med sköna loungemöbler eller klassiska ståbord.

Under dagen bjudas alla på matiga wraps samt en och annan godsak under pauserna.

Under dagen hålls den inspirerande föreläsningen "Hitta humorn i vardagen" av komikern Niklas Andersson.

”Hitta humorn i vardagen”

”Vad får du allt ifrån?". Hur kommer det sig att vissa människor är roligare än andra? Eller är de verkligen det? Föreläsningen "Hitta humorn i vardagen" handlar om hur man arbetar som manusförfattare och "stå upp-komiker. Föreläsningen ger svar på varför februari är årets roligaste månad, varför folk med trekvartsbyxor är genier samt varför dina föräldrar och du själv förmodligen är roligast på jorden. Svaret på detta och mycket mer får ni under föreläsningen "Hitta humorn i vardagen" med Niklas Andersson.

Om Niklas

Niklas Andersson är komikern från Göteborg som 2012 sade upp sig från sitt jobb som kvalitetschef på ett IT-bolag för att helhjärtat jobba med humor. Redan samma år blev han utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” på Svenska Stand up-galan och han har skrivit manus till olika humorproduktioner i över 10 år. Han har dessutom setts själv på TV i olika sammanhang som ex Idrottsgalan 2020 och nyinspelningarna av Släng Dig i Brunnen. Just nu är han aktuell med sin egen föreställning ”Medelmåttan Från Hisingen” som går för utsålda hus.

Plats: Spegelsalen, Grand Hôtel Stockholm
Datum: 8 oktober 2020
Tid: Kl. 15:00-17:30


        

På Meeting Live skippar vi de traditionella montrarna, istället har utställarna egna möblerade ytor. Unikt för eventet är att det bygger på speedmeeting, där mötesplanerare genom förbokade möten får möjlighet att diskutera sitt konferensbehov direkt med hotell, konferensanläggningar och eventarrangörer. Det finns även möjlighet att lyssna på intressanta föreläsare.

Anmälan till Meeting Live Stockholm den 8 oktober 2020 på Grand Hôtel Stockholm

Eventet är kostnadsfritt och endast öppet för dig som planerar, arrangerar, köper och bokar möten och event. Det är inte tillåtet att besöka eventet i syfte att sälja tjänster.

Kontrollera din stavning av namn och företag eftersom informationen används till din namnbricka.

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag vill få tidningen Konferensvärlden (kostnadsfritt)Senaste i Meeting Live

Två event med fokus på nätverk, kontakter och inspiration – Lyxtorsdag och Meeting Live möts på Kajskjul8

Det affärsbetonade Meeting Live med sina förbokade möten möter en guldkantad Lyxtorsdag med sitt välkända mingel och ett urval av de bästa anläggningarna, bubbel och välsmakande snittar. Vi förenar mässorna i de fantastiska lokalerna på Kajskul8. Läs mer


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.