28 nya hotellrum på Varbergs Kusthotell - | Konferensvärlden
Varbergs Kusthotell
Varbergs Kusthotell
Varbergs Kusthotell
Varbergs Kusthotell
Mötesnytt > 28 nya hotellrum på Varbergs Kusthotell

28 nya hotellrum på Varbergs Kusthotell

Hotell Hotellgäster ställer allt högre krav på både miljön och på komforten. Många önskar bekvämligheter som man inte alltid har eller unnar sig hemma. En av de saker som är viktigast, förutom frukosten är atmosfären i rummet och inte minst sängen. Det har Varbergs Kusthotell tagit fasta på när man renoverade ett stort antal rum.

7 maj 2018,

När man bor på hotell tillbringar man ju faktiskt största delen i sängen. Och då vill man sova skönt. Det har Varbergs Kusthotell tagit fasta på när man renoverade ett stort antal rum. Varje rum får högklassiga sängar från Carpe Diem.

- Sängen är den centrala delen i ett hotellrum så vi bestämde oss för att investera i de bästa sängarna, säger Terese Asplund. Vi vet att Carpe Diem är en mycket populär modell. Dessutom har vi satsat på 140 cm-sängar i enkelrummen. Lite bredare sängar är väldigt uppskattat.

När vi bor borta vill vi också ha det varmt och ombonat. Därför har Varbergs Kusthotell totalrenoverat 28 rum och skapat en varm atmosfär med hjälp av heltäckningsmatta, en varm färgskala på väggarna och inredningsdetaljer som ger en "hemmahos"-känsla. Att den ljuvliga havsutsikten kommer på köpet för flera av rummen gör ju upplevelsen inte sämre.

Läs mer om Varbergs Kusthotell på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här. På Konferensguiden.se får ni kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.