3 heta föreläsningsämnen just nu! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > 3 heta föreläsningsämnen just nu!

3 heta föreläsningsämnen just nu!

Janne Lindau, från Lindau Artist och Talare, trendspanar åt KonferensVärlden och tipsar om populära föreläsningar just nu. Läs mer>>

4 april 2014, uppdaterad: 4 april 2014

Janne Lindau, Lindau Artist & Talare, tipsar om populära föreläsningsämnen och om föredragshållare du inte vill missa! 


Framförandeteknik

Om kommunikation i olika former och om att tala inför grupp pratar bland andra Thomas Oredsson, Stefan Sauk och Katarina Hulting. Tre fullblodsproffs i sammanhanget.

Thomas Oredsson, som är lärare på Dramatiska Institutet, ger användbara knep kring presentations- och framförandeteknik.

Stefan Sauk hjälper oss att se kommunikationen tydligare, bland annat ur ett skådespelarperspektiv – ”blir vi medvetna om hur vi kommunicerar kan vi också dra fördel av det”.

Katarina Hulting, som vi bland annat känner igen från sportsammanhang i SVT, ger oss tips för att våga göra våra röster hörda och säga vad vi verkligen tycker!


Hälsa

Vad är viktigt i livet? Hur lever vi ett aktivt, närvarande liv? Hur gör man för att må bra inifrån och ut? Tre föreläsare på dessa ämnen är Blossom Tainton, Claes Hellgren och Ewa Wigenheim. Alla tre med olika infallsvinklar.

Träningsprofilen Blossom Tainton hjälper oss att reda ut vad som är viktigt i livet och vad vi behöver för att hitta balans.

Handbollslandslagets före detta målvakt, Claes Hellgren, pratar om att orka efter jobbet, äta bra, sova gott, hantera stress och vad utveckling kan betyda för grupper och individer.

Livscoachen Ewa Wigenheim föreläser om hur personlig utveckling måste komma från insidan för att synas på utsidan – att bli uppskattad som människa och växa åt det håll man vill.


Krishantering

Om att hantera det som inte får hända och gå vidare efter katastrofer föreläser Lottie Knutsson, Christian Wass och Urban Lambertsson. Alla tre har egna erfarenheter från omtumlande händelser och tre helt olika berättelser att dela med sig av.

Lottie Knutsson var kommunikationsdirektör på Fritidsresor när tsunamikatastrofen drabbade Sydostasien. Nu delar hon med sig av sina erfarenheter i föreläsningar om hur företag och organisationer kan förbereda sig på oförutsedda händelser.

Christian Wass drabbades av en svår olycka som 20-åring och blev rullstolsbunden, idag berättar han sin högst personliga historia om hur han vände motvind till medvind och tog sig vidare efter sin kris.

Urban Lambertsson var med på Estonia när katastrofen blev ett faktum. I sin föreläsning resonerar han kring hur vi reagerar i krissituationer, hur vi tar oss igenom dem och hur vi hittar tillbaka till livet igen efteråt.

Mer om föreläsarna hittar du på www.lindau.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.