37 nya rum på Grand Hôtel - | Konferensvärlden
Mötesnytt > 37 nya rum på Grand Hôtel

37 nya rum på Grand Hôtel

Nu öppnar Grand Hôtel 37 nya rum varav 6 nybyggda och omgjorda sviter för att möta efterfrågan från resenärer från hela världen. De nya rummen ligger på första och andra våningen i den ursprungliga delen av den vackra hotellbyggnaden och syftet med arbetet är att förstärka Grand Hôtels position som ledande hotell. År 2015 siktar Grand Hôtel på att tillhöra de tio bästa hotellen i Europa.

12 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Grand Hôtel har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. Läget är det bästa tänkbara, vid vattnet mitt emot Stockholms slott och Gamla Stan. Här finns den klassiskt svenska Verandan med sitt smörgåsbord, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restauranger och den grandiosa Cadierbaren. För rekreationen står Grand Hôtels nordiska spa med exklusiva och välgörande behandlingar, heta bastubad och en separat fitnessavdelning för gäster med höga krav.

Grand Hôtel är medlem i The Leading Hotels of the World och erbjuder 330 rum varav 39 ståndsmässiga sviter. Därutöver har Grand Hôtel 24 lokaler som kan användas för såväl fest som konferens.
– Grand Hôtel har alltid varit i framkant och vi fortsätter nu att leda utvecklingen inom hotell i Norden. Våra nya rum ger oss möjligheten att välkomna gästen med det som idag förväntas av de bästa hotellen, samtidigt som vi varsamt behåller de historiska inslagen och vidareutvecklar vårt exceptionella serviceerbjudande. Ombyggnationerna på paradvåningarna ett och två är ett naturligt och viktigt steg i vår satsning på att tillhöra de bästa hotellen i Europa, säger Marie-Louise Kjellström, vd Grand Hôtel.

När de nya rummen öppnas invigs också ett nytt styrsystem för värme, kyla och belysning för att på ett mer effektivt sätt hushålla med energi och samtidigt öka gästkomforten. Bland annat har det satts in nya fönster som bättre hanterar solens strålar. Vid sidan av detta förprogrammeras golvvärme, belysning i rummen och korridorer med hänsyn till om det finns en incheckad gäst samt vilken tid på dygnet det är.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.