50-åring fick ansiktslyft - | Konferensvärlden
Mötesnytt > 50-åring fick ansiktslyft

50-åring fick ansiktslyft

Kronan på verket avslutar den omfattande hotellrenovering av 21 väghotell som påbörjades 2012 och som inneburit en total investering på 1,6 miljarder.

17 december 2014,

Onsdag 10 februari 1964 fick Östersund sitt första motell, Esso Motor Hotell Östersund.
Då rapporterade medierna om en elegant men framför allt praktisk och i högsta grad servicebetonad anläggning där det gick att köpa tidningar och blommor på tider då andra serviceställen höll stängt.

- Det stämmer än idag. Hela hotellets DNA bygger på att vara både praktiskt och serviceinriktat. Det vi nu adderat är en ändå mer välkomnande och social atmosfär där vi vill skapa en nära upplevelse för de som besöker oss, oavsett om de bor eller bara är på besök Vi har nu 25 nyrenoverade rum, lobby, restaurang, bastu och relax, samt en större uteveranda i toppskick, säger Nicki Eby, hotelldirektör på Scandic Östersund Syd.

Det nya hotellkonceptet har utvecklats med hänsyn till förändrade familjekonstellationer, nya resemönster och omvärldstrender. Samt ett nytt gästerbjudande där de sociala ytorna fått stå i centrum.

- Under de femtio år som gått sedan vi öppnade det första väghotellet har vi lett utvecklingen av hotellbranschen i Norden. Idag förväntar sig hotellgästen en upplevelse, inte bara en sängplats. Genom att utveckla vår service, mat och design vill vi överträffa gästernas förväntningar på morgondagens väghotell, säger Martin Creydt, Sverigechef på Scandic.

Köksbaren, som också finns på Östersund Syd, är Scandics helt nya koncept inom mat och dryck som erbjuder näringsriktig mat, svenska och internationella maträtter av hög kvalitet.
Restaurangen är anpassad för att gästerna ska kunna växla mellan arbete och fritid, vara sociala eller sitta ifred och se på tv samtidigt som de äter en bit mat.

- Jag ser fram emot att välkomna de boende runtomkring att njuta av vår goda mat i vår moderniserade miljö. Jag hoppas locka fler att umgås här i samband med evenemang, idrott, arbete eller bara socialt, avslutar Nicki Eby.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.