ABBA-sightseeing på båt - | Konferensvärlden
Mötesnytt > ABBA-sightseeing på båt

ABBA-sightseeing på båt

Strömma samarbetar nu med ABBA The Museum och börjar med dagliga båtar där man kan ABBA-frossa.

25 juni 2014, uppdaterad: 25 juni 2014

Under 50 minuters båtfärd mellan Strömkajen och Allmänna Gränd som ligger cirka 200 meter från ABBA the Museum kan man nu få lära sig allt om den legendariska musikgruppen. Turerna är ett samarbete mellan museet och båtbolaget Strömma. Under den guidade turen bjuds det på flera platser som gruppen har anknytning till och roliga berättelser och anekdoter blandat med hitlåtar. Manuset är skrivet och berättas av Ingmarie Halling, från museet, som även är aktuell med boken ”ABBA – The Backstage Stories”.

”ABBA:s musik har spelat en viktig roll i människors liv världen över och jag tror att det finns ett stort intresse hos både utländska och svenska turister för denna typ av sightseeingturer i Stockholm. Det nya samarbetet med ABBA The Museum är en spännande möjlighet att kombinera vår erfarenhet av bra sightseeingturer med deras starka story om ABBA”, säger Oscar Carheden, COO för Strömmas sightseeingverksamhet i Sverige.

”Att åka båt, lyssna på berättelsen om ABBA och samtidigt höra deras fantastiska musik är ju en härlig stockholmsupplevelse för alla; fans, turister och stockholmare. Vi ser det som att båtturen blir ett extra rum till vårt fina museum.  Det passar bra eftersom det så naturligt finns en stark koppling mellan båtliv, Djurgården och ABBA”, säger Catarina Falkenhav på ABBA The Museum.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.