Accor blir delägare i Mama Shelter - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Accor blir delägare i Mama Shelter

Accor blir delägare i Mama Shelter

Tillsammans med den franska hotell- och restaurangkedjan Mama Shelter ingår nu hotellgruppen Accor i ett nytt partnerskap. Accor går in som ägare till 35 procent och ger samtidigt Mama Shelter tillgång till sina utvecklings- och distributionsnätverk.

10 november 2014,

För Accor betyder avtalet med Mama Shelter att man utökar sitt hotellutbud med en ny typ av verksamhet. Anläggningarna är inte bara hotell, de är urbana retreats med fokus på vänlighet, generositet och familjär stämning.

– Det här avtalet är resultatet av en ömsesidig önskan att lära oss av varandras styrkor och jag är mycket glad över att få inleda detta äventyr. Tack vare vårt partnerskap får Accor ta del av och berikas av de värden som gör Mama Shelter till en sådan succé, säger Sébastien Bazin, styrelseordförande och koncernchef för Accor.

Partnerskapet innebär att Mama Shelter kan erbjuda sina kunder fler spännande destinationer och snabbare kommer att kunna öppna nya hotell bland annat i Los Angeles, Lille, Paris, Zürich, Mexico City, Seoul, Amsterdam, Barcelona, New York och London.

– Vi är mycket glada och stolta över att få välkomna Accor till oss. Deras närvaro kommer att ge Mama Shelter tillgång till en stor internationell plattform och göra det möjligt för oss att nå ut med vår filosofi på ett mer omfattande plan, säger Jérémie Trigano, vd för Mama Shelter.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.