Ägarbyte i Åre - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ägarbyte i Åre

Ägarbyte i Åre

Efter 40 år har nu det familjeägda hotellet fått en ny ägare och kommer att skötas av STP Restauranger AB som ägs av Thomas Olinder, Patrik Jonsson och Sonny Gustafson, tre av Åres största restaurangägare. Joachim Kuylenstierna är den nya ägaren.

19 november 2014,

Hotel Diplomat har sålt Åregården, ett av fjällvärldens mest kända varumärken. Familjen Malmström har ägt verksamheten i Åre i över 40 år.

– Vi har varit med i Åre sedan satsningen på turism drog igång. Men i dag lockar orten kedjeföretag och andra kapitalstarka investerare. Helt naturligt minskar därför den roll, som vi har spelat. Den utmaning som företaget upplevde de första årtiondena gäller nu för andra. I samband med den generationsväxling som skett inom vårt företag har vi därför beslutat att avveckla vårt ägande i Åre och ge oss i kast med utmaningar på annat håll. Allting har sin tid, säger Sune Malmström Sr, grundare till Hotel Diplomat AB.

Efter försäljningen av Åregården finns familjen kvar som ägare av Country Club-huset samt Brf Åregårdarna, där man innehar 24 procent. Sune Malmströms dotter Anna Cappelen är ordförande och delägare på Hotel Diplomat. Under de senaste åren har Sune Malmström junior varit ansvarig för verksamheten på Åregården.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.