Älgens Hus vinnare i Stora Turismprisets regionfinal - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Älgens Hus vinnare i Stora Turismprisets regionfinal

Älgens Hus vinnare i Stora Turismprisets regionfinal

Älgens Hus har utsetts till vinnare i Stora Turismprisets regionfinal för området Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Nominerade var även Ansia Camping och Ulvö Lilla Salteri. Älgens Hus går nu vidare som finalist till Stora Turismprisets riksfinal i samband med Svenska Turistgalan den 28 oktober i Stockholm.

8 september 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

- Vi har satsat på att beröra och sprida kunskap via Älgens Hus och den här utmärkelsen visar att vår strävan har gett resultat. Vårt företag har fått betydelse för besöksnäringen i regionen och nu ser vi fram emot att respresentera den norra regionen vid riksfinalen i Stockholm, säger Christer Johansson, VD, Älgens Hus.

Stora Turismpriset delas årligen ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism med, Tillväxtverket som huvudman, och i samarbete med RTS. Prissumman är 100 000 kr. Uttagningen av finalister sker via regionfinaler runt om i Sverige.

Juryn lämnade följande motivering om vinnaren:
”Ett innovativt nytänkande redan vid startfasen har utvecklat Älgens Hus till en attraktiv besöks- och konferensanläggning. De var först i Europa med tama älgar och aktiviteter som att klappa älgar, försäljning av älgost och alla älgprodukter på menyn, gör upplevelsen genuin och äkta. I kombination med vildmarksupplevelser, blir ett besök på Älgens hus en oförglömlig upplevelse för både privatpersoner och konferensdeltagare”.

Älgens Hus går vidare till riksfinal där Stiftelsens styrelse utser den av de sex regionfinalisterna som bäst lever upp till de satta kriterierna för Stora Turismpriset. Utdelningen av Stora Turismpriset 2010 sker under Svenska Turistgalan den 28 oktober.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.