All inclusive är inget nytt på ”nya” Säröhus Konferenshotell - | Konferensvärlden
Mötesnytt > All inclusive är inget nytt på ”nya” Säröhus Konferenshotell

All inclusive är inget nytt på ”nya” Säröhus Konferenshotell

Säröhus får ett ansiktslyft med bland annat ny entré, lobby och matsal. Konceptet ”allt inkluderat” kommer däremot finnas kvar.

24 november 2014, uppdaterad: 3 december 2014

 – Det skall vara tydligt, en­kelt och flexibelt för kunden redan från bokning till genomförandet av konfe­rensen. Det är något som vi alltid ef­tersträvat i vårt koncept, säger Mari­anne Carlson hotellchef på Säröhus. Sedan 1976 har Säröhus drivits som kon­ferenshotell, i samma regi och med samma nyckelpersoner i ledningen, vilket borgar för stor kunskap om konferensgästers be­hov av både arbete och nöje.
– Därav konceptet ”all inclusive” som vi har jobbat med under alla år. Teknik, konfe­renslokal, grupprum, mat och vin, logi, gym och spa är allt inkluderat i helpensionspriset.

Vad är då ”nya” Säröhus?
Säröhus Konfe­rensanläggning byggdes i början av sekel­skiftet i gammal nationalromantisk stil som hotell och restaurang. Under åren har det varsamt renoverats och nu är det dags igen.
– Hela hotellet får sig ett rejält ansiktslyft och en tillbyggnad med ny entré, lobby och matsal.
Allt väntas stå klart till januari 2015.
– Det skall vi såklart fira med pompa och ståt och en fantastisk VIP-dag för alla kon­ferensbokare som vill uppleva Säröhus, och se vad vi kan erbjuda deras företag. I en bransch där trenderna förändras och kundernas behov skiftar gäller det att hänga med.
– Våra kunder idag är väldigt måna om sin kost och hälsa. Man unnar sig inte längre lika mycket under en konferens utan håller på sina vanor. Därför serverar vi nu en al­ternativ RAW-food buffé till eftermiddags­fikan och har också byggt ett utegym med strålande havsutsikt för den som vill kom­plettera sin löparrunda med ett pass. Man kan också som grupp boka pass med instruktör.

Varför skall man välja Säröhus?
– För att allt funkar! Allt från den lilla konferensen för två personer till den stora internationella för 150 personer. Anlägg­ningen har också ett unikt läge som passar många. Säröhus som levererar både havsut­sikt, solnedgångar och bjuder in till prome­nader i naturreservatet. Man får helt enkelt mycket miljöombyte utan att behöva resa hela dagen.

I de vackra matsalarna med gnistrande kristallkronor i taket och en underbar havs­utsikt finns det plats för cirka 300 gäster.
– Från våra gäster får vi ofta höra: Mysig ”hemma hos” känsla med ett inslag av lyx. Och det är vi glada över, och fortsätter att jobba på den känslan i allt vi gör.

Självklart kan du komma till Säröhus även som privatperson. Hotellet har fyra stjär­nor och såväl affärsresenärer som helgfirare njuter av bad, måltider och vackra omgiv­ningar.
– Varmt välkomna hit – nya som gamla kunder!

Säröhus konferenshotell:
Var: Särön, 20 minuter från Göteborg.
Konferens: 15 lokaler + 15 grupprum, för 2–150 personer.
Rum: 112.
Bäddar: 185.
Matsal: 300.
Lounge: 200.
Spa: Ja.

Anmälan till VIP-dag: Är du intresserad att som konferensbokare medverka på Säröhus VIP-dag i februari så anmäler du ditt intresse via mejl, anmälan är inte bindande. Ange: namn, företag, mejl­adress och mejla till: mail@sarohus.se
Säröhus mejlar sedan ut en inbjudan med datum och program över dagen.
Läs mer på:
www.sarohus.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.