Amadeus utlyser idétävling för resebranschen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Amadeus utlyser idétävling för resebranschen

Amadeus utlyser idétävling för resebranschen

Tävlingen som går under namnet ”Brighter, Bolder, Better ideas for travel” är öppen för bidrag fram till 18 maj, 2011 på www.ideasfortravel.amadeus.com där den bästa idén belönas med 20,000 euro.

24 januari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Amadeus, ledande teknikpartner för leverantörer, återförsäljare och beställare av resor, öppnade den onlinebaserade tävlingen för bidrag strax innan jul. Tävlingen syftar till att uppmana alla inom resebranschen, såväl som resenärer världen över att tävla med sina idéer kring nya produkter eller tjänster som kan bidra till att ge resenären en förbättrad och mer total reseupplevelse.

Via initiativet vill Amadeus stimulera branschens aktörer att tänka i innovativa banor och samtidigt understryka att en bra idé kan komma varsomhelst ifrån. Tävlingsjuryn består av representanter från olika delar av resebranschen för att säkerställa ett brett deltagande och en neutral bedömning av bidragen.

På sajten kan besökare ta del av, söka efter och rösta på andra personers bidrag. Man kan även värva röster för sitt bidrag eller välja att promota någon annans på Facebook, Twitter och LinkedIn.

Den vinnande idén utses av juryn och tilldelas förstapriset på 20,000 euro. Därutöver belönas de fem bidrag som vid tävlingens slut fått flest publika röster med 2,000 euro vardera.

– Vi har skapat kampanjen eftersom vi verkligen vill lyssna till vad industrin och allmänheten anser kan förbättras när det gäller reseupplevelsen, från början till slut. Med ett attraktivt pris till vinnaren vill vi visa att vi belönar och uppmanar innovation och vill samtidigt kunna bidra till att förverkliga idén. Att göra reseindustrin ”Brighter, Bolder, Better” är något vi brinner för och vi ser fram emot att kunna presentera de vinnande bidragen om några månader, säger Ian Wheeler, VP Marketing and Distribution på Amadeus.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.