Anders Ehrling blir ny koncernchef och VD på Scandic - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Anders Ehrling blir ny koncernchef och VD på Scandic

Anders Ehrling blir ny koncernchef och VD på Scandic

Anders Ehrling, tidigare VD för SAS Sverige, blir ny koncernchef och VD för Nordens ledande hotellkedja Scandic. Anders Ehrling tillträder den 1 september i år.

3 augusti 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Anders Ehrling tar över efter Scandics nuvarande koncernchef och VD, Frank Fiskers, som nu blir partner i ett hotellfastighetsbolag i London, men även fortsätter som medlem av styrelsen samt som investerare i Scandic.
– Jag är väldigt nöjd med valet av Anders Ehrling som Scandics nya VD. Anders har värdefull bakgrund från flygbranschen och tar med sig lång erfarenhet av att leda ett bolag i en konkurrensintensiv bransch med varierande marknadsförhållanden, där fokus alltid är på kundens upplevelse samt en konkurrenskraftig kostnadsstruktur, säger Vagn Sørensen, ordförande för Scandic.

– Jag ser fram emot att börja på Scandic. Ett företag under kraftig utveckling, med en gedigen historia, starka ägare och en mycket spännande framtid, säger Anders Ehrling, tillträdande koncernchef och vd på hotellkedjan Scandic.

Anders Ehrling har lång erfarenhet från flygbranschen, främst genom sina 23 år på SAS där han bland annat var VD för SAS Sverige. Han är för närvarande styrelsemedlem i Trygg Hansa, Swedavia (f d Luftfartsverket), Vendator och Destination Åre.
– Scandic är redan idag ledande inom viktiga områden som miljö (CSR) och tillgänglighet, och nu ska vi fortsätta utveckla Nordens ledande hotellkedja med fler hotell, nya spännande upplevelser, kundlösningar och samarbeten. Vi fortsätter resan med att ta ett starkt varumärke till nya höjder. Det är ett inspirerande uppdrag och jag är oerhört motiverad inför uppgiften, avslutar Anders Ehrling.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.