Anna Olsson är ny platschef på Hufvudsta Gård Mat & Möten - | Konferensvärlden
Anna Olsson, platschef Hufvudsta Gård Mat & Möten
Mötesnytt > Anna Olsson är ny platschef på Hufvudsta Gård Mat & Möten

Anna Olsson är ny platschef på Hufvudsta Gård Mat & Möten

På nya platser Anna Olsson är sedan augusti ny platschef på Hufvudsta Gård Mat & Möten. Anna har ett långt förflutet i detaljhandeln och jobbat med service i nästan 20 år. Hon är utbildad jurist vid Stockholms Universitet, men har efter sin examen arbetat på Hemtex, Glitter och Rapunzel i ledande befattningar. Anna sitter även med i ledningsgruppen i koncernmoderbolaget Independent Hotel Group.

18 december 2017,

- Som 15-åring stegade jag in i en butik och fick mitt första helgjobb. Jag delade samma efternamn som ägaren, det räckte för att få jobb, berättar Anna Olsson. Jag var välkommen nästa lördag och hos det företaget blev jag kvar under hela min studietid. Sälj och service blev en del av mig. Jag utbildade mig till jurist, men blev kvar i den bransch som jag vuxit upp i. Jag älskar kundmötet. Att småprata, få människor att trivas och att själv leverera mer än de förväntat sig. Det är sånt som gör min dag bra! 

- I våras fick jag förmånen att stanna upp och välja vad jag ville göra och det var dags för mig att byta bransch efter nästan 20 år i detaljhandeln. Klivet kanske inte blev så långt, men kärleken blev total. Jag har hittat hem! 

- Att bli förälskad i Hufvudsta Gård Mat & Möten är inget unikt. Jag ser det varje dag. Gäster som hastar iväg från city, från buller och myller. Åker 10 minuter i taxi eller 5 stationer med tunnelbanan och när de kommer hit saktar de in, drar ett djupt andetag och låter axlarna sjunka ner. Här trivs man! Och här äter man gott och nyttigt! 

- Min målsättning är att fortsätta förvalta Hufvudsta Gård Mat & Möten som en av Stockholms bästa mötesplatser och affärskrogar, där glädjen och kärleken till människorna och maten står i centrum. Ja varför inte Sveriges bästa! Med ett passionerat team som varje dag vill skapa det bästa för gästen är det ett nöje att gå till jobbet. 

- Rekryteringen av Anna Olsson är en fullträff, säger Johan Eklund, grundare och VD för Independent Hotel Group som äger Hufvudsta Gård Mat & Möten. Anna är en genuin "people-person" och hon älskar service och gäster, men även att jobba med sitt team mot uppsatta mål. Anna är driven och mjuk på samma gång. 

- Redan under hösten har vi sett att Annas arbete har gett goda resultat. Omsättningen har ökat och våra gäster är väldigt nöjda. Vi ser fram emot 2018 och många framgångrika år med Anna som platschef för Hufvudsta Gård Mat & Möten. 

Läs mer om Hufvudsta Gård Mat & Möten och boka på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.