Årets framtidschef blev Röd - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Årets framtidschef blev Röd

Årets framtidschef blev Röd

Utmärkelsen Årets framtidschef tilldelades Sunniva Fallan Röd vid Kompetensgalan 2012. Priset ska gå till en chef som genom lyhördhet och mod att tänka nytt, har lett yngre medarbetare mot goda resultat.

15 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Motiveringen från juryn:
”Med tydliga värderingar i sitt ledarskap skapar Sunniva Fallan Röd trygghet, ansvarstagande och resultatmedvetenhet hos alla som är verksamma på arbetsplatsen. Detta har i hög grad ökat kundnöjdheten. Sunniva Fallan Röd visar stark tro på yngres förmåga och tar till vara deras kreativitet och nytänkande.”

– Att utses till Årets framtidschef känns otroligt hedrande och stort, nästan overkligt. Jag har själv haft en oerhörd tur med mina chefer, speciellt sedan jag började på Rica Hotels har jag känt ett välkomnande, mycket värme och laganda, säger Sunniva Fallan Röd.

– Sunnivas framgång ligger i att hon ser varje individ och stärker sina medarbetare så de växer i sin yrkesroll. Jag är stolt över att Årets framtidschef arbetar inom Rica Hotels, säger Peter Jangbratt, VD Rica Hotels.

Sunniva Fallan Röd arbetar sedan 2006 för Rica Hotels där hon är hotelldirektör. Det är en privatägd hotellkedja där vision och affärside handlar om att vara bäst på gästupplevelser genom Det Goda Värdskapet.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.