Årets Julgala - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Årets Julgala

Årets Julgala

Den som såg Julgalan förra eller förrförra året behöver inte vara orolig över att få se samma sak även i år. På scenen är det nya artister och det kommer därför även att bjudas på nya låtar.

3 december 2014,

Julgalan startade i år i Luleå den 21 november och ges i 20 olika städer med avslut i Lidköping den 18 december. Nu är det Örebro och Conventums tur. Totalt såldes över 100 000 biljetter till Julgalan förra året.
– Nej man behöver inte vara orolig för någon repris och att man kommer att få se en show som ser exakt ut som förra året. Det är hit man ska gå för en helkväll med show, mat och efterfest. För den som vill pågår Julgalan faktiskt mellan 17.00 och 02.00. Nio timmar party om man vill, säger Johanna Micski som är projektledare för Julgalan för sjätte året i rad.

Julgalan är Sveriges största julshow, från Luleå i norr till Malmö i söder, med de flesta av de bästa artisterna i Sverige. Artisterna är uppdelade i fyra färg- och galagrupper. Röd, grön, blå och orange. Till Örebro och Conventum kommer röd och grön galagrupp. En julshow med ett tiomannaband i kompet och scenen full av dansare.
– Vi kör levande orkester. Här är det inget som är färdiginspelat eller singback – inget fusk och med bra musiker i alla led.

Den 4 december - den röda galan - uppträder artister som Ace Wilder, Magnus Uggla, Lasse Berghagen, Lena Philipsson, Ebbot, Miriam Bryant, Timbuktu, Petra Marklund, Bo Kaspers Orkester och Alvaro Estrella med David Hellenius och Peter Settman som konferencierer.
– En sak är i varje fall säker och det är att både David Hellenius och Peter Settman kommer att röra sig en hel del ute i publiken när de är konferencierer. Med dessa båda kan man räkna med att det blir bus och galna infall.

På fredagen och lördagen 5 och 6 december är det ett helt annat gäng som intar Conventumscenen - den gröna galan. Då uppträder Danny Saucedo, Erik Segerstedt, Linda Bengtzing, E-Type, Mattias Andreasson, Helena Paparizou, Alcazar och Albin, med The Fantastic Four som konferencierer.
– Man kommer att få höra exempelvis Magnus Ugglas Kung i baren och E-Types This is the way. Artisterna kommer förutom julsånger att bjuda på sina mest kända sånger och som besökare behöver man inte vara orolig över att missa något.

– Vi har funnits i 16 år, så länge det kommer publik så kommer vi också att finnas, avslutar Johanna.

Torsdagens biljetter är redan slutsålda och det finns bara ett fåtal biljetter kvar till fredagen och lördagen evenemang. Så skynda att boka biljetter.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.