Årets Mötes & Eventplanerare 2010 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Årets Mötes & Eventplanerare 2010

Årets Mötes & Eventplanerare 2010

Dr Gunnar Öhlén som är verksamhetschef på Akutkliniken, Karolinska Universitetssjukhuset har tilldelats priset i samband med TUR-mässan i Göteborg. Han delar priset med Magnus Sallbring VD på Malmö Red Hawks.

7 april 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Juryns motivering : "Gunnar arbetar intensivt för att specialistområdet akutsjukvård skall bli ett etablerat område i alla europeiska länder och han skapar många kongresser med mycket entusiasm och mycket hjärta"

”Gunnar håller på att utveckla en hel medicinsk specialistgren, Akutsjukvård, genom kongresser i Sverige och utomlands. Ett ovanligt och oerhört kreativt grepp tycker vi.” säger Bo Magnusson VD på kongressorganisatören MCI. ”Det var därför vi nominerade Gunnar och det är jättekul att han uppmärksammas så här”

”Kongresser genomförs för att öka deltagarnas kunskaper och ge nya impulser till de läkare som kanske reser från andra sidan jorden för att inhämta den kunskap de i sin ensamhet, och kanske i ett land långt borta från exempelvis Sverige, inte har tillgång till. Utbildning är en mycket viktig del i en kongress, men nätverksaspekten, att knyta nya kontakter och få nya impulser, är för mig oerhört betydelsefulla skäl till varför läkare bör vara med på kongresser eller på andra möten inom sitt eget specialistområde" säger Gunnar Öhlén.

Gunnar Öhlen och MCI i Sverige har arbetat ihop med kongresser som Akutdagarna och EUSEM Stockholm 2010 samt EUSEM 2008 i München. Han har också arbetat ihop med andra MCI kontor i bland annat Barcelona och Dublin.

Priset delades ut av tidningen Meetings International och är en årlig utmärkelse.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.