Årets mötestrender - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Årets mötestrender

Årets mötestrender

Konferensåret 2015 har tagit rejäl fart. På Vår Gård i Saltsjöbaden kan redan några tydliga mötestrender urskiljas. Vd Katarina Romell menar att konferensköparen har nya budgetkrav kring konferensen och kräver effektivare och kortare möten.

27 januari 2015, uppdaterad: 13 mars 2015

Några tydliga konferenstrender för året är följande: Fler och fler möten bokas in sent. Borta är den långa framhållningen. Från att tidigare varit större har nu en mindre budget fått en central plats i val av konferensanläggning.

– Vi ser ett tydligt behov av att man vill göra och få mer för en lägre penning. Många vill också vara nära stan för att vara kostnadseffektiva, långa resor är något som man helst vill undvika, säger Katarina Romell. En annan tydlig trend är att fler gäster efterfrågar bra tekniska lösningar under sina möten. Gästerna kräver inte lyx men bra kvalitet i kreativa miljöer för att de ska få nöjda deltagare.

På Vår Gård i Saltsjöbaden ser de även ett fortsatt intresse för hälsa och välbefinnande. Gästerna vill till exempel att maten ska vara närproducerad och ekologisk. Katarina Romell menar att, trots att det är konferens och ett avbrott från vardagen, vill gästerna må bra och äta nyttigt. Detta har för Vår Gård inneburit en satsning på krav- och rättvisemärkt kaffe, ekologiska viner, kravmärkta mejerier från Väddö Gårdsmejeri och kravuppfödda lamm från Molstaberg. Under perioden januari-februari komponerar dessutom Melker Andersson måndagsmenyer på anläggningen.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.