Årets Värdskap i Sörmland 2011 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Årets Värdskap i Sörmland 2011

Årets Värdskap i Sörmland 2011

Årets Värdskap i Sörmland 2011 delades ut i förra veckan i samband med det årliga Omvärldsseminariet för besöksnäringen som arrangerades av Sörmlands turismutveckling AB. Årets vinnare blev Trosa Stadshotell & SPA. I år firar Sörmlands turismutveckling AB 10 år och delade året till ära ut ett extra pris Årets "kreativa" Värdskap som gick till besöksansvariga i Nyköpings Kommun.

17 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Årets Värdskap i Sörmland 2011 gick till Trosa Stadshotell & Spa med motiveringen:

"Trosa Stadshotell & Spa har på ett framgångsrikt sätt förvaltat sin historia och utvecklat sin verksamhet på senare år.

Nya idéer som ”Teater på gården”, ”Champagnebar på kajen” vid årets regatta och ett nytt välkomnande SPA sätter Trosa Stadshotell och Trosa på kartan.

Det goda värdskapet står alltid i centrum genom att omtanke och kreativitet genomsyrar allt från de små detaljerna i inredningen till personalens proffsiga bemötande."

Årets Kreativa Värdskap gick till Besöksansvariga, Nyköpings kommun med motiveringen:

"2011 har Nyköpings kommun på ett kreativt sätt mött turisterna där de är. På Stockholm Skavsta Flygplats har turistbyråpersonalen ”flyttat ut” från turistbyrån för att möta besökarna, i centrum har under sommaren funnits mobila turistvärdar som hjälpt besökarna och innan sommaren utbildades taxichaufförer för att bättre kunna guida besökare rätt.

Genom ett kreativt och utvecklande arbetssätt med lyhördhet för besökarna och deras önskemål har de besöksansvariga i Nyköpings kommun gjort en stor insats i att utveckla det goda värdskapet."

Om Årets Värdskap: Syftet med priset är att understryka och främja vikten av ett erkänt gott värdskap i och för Sörmland. Priset vill uppmärksamma verksamhet och insatser utförda av person, personer, företag, föreningar eller organisation som under längre tid visat ett stort engagemang för det goda värdskapet i Sörmland.

Priset instiftades av Sörmlands turismutveckling AB år 2003 och har utdelats årligen sedan dess. Tidigare vinnare är bl a: Östra Södermanlands Järnväg, Föreningen Sörmlandsleden, Jürss mejeri, Sagostigen och Golflust.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.