Barnen i fokus hos Tallink och Silja Line i sommar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Barnen i fokus hos Tallink och Silja Line i sommar

Barnen i fokus hos Tallink och Silja Line i sommar

Under hela sommaren förvandlas konferensavdelningarna ombord på Tallinks och Silja Lines fartyg till gigantiska lekrum för de yngsta Östersjöresenärerna. Flera hundra kvadratmeter konferensyta har byggts om för att ge utrymme för extra leklust och äventyr ute till havs.

29 juni 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Hela juli och augusti månad satsar Tallink och Silja Line extra mycket på lek och underhållning även för de yngsta resenärerna på Östersjön. Förutom de redan befintliga och mycket populära lekrummen ombord på samtliga fartyg har även konferensavdelningarna till havs nu bytt skepnad till rena nöjespalats.

Konferensborden och whiteboardtavlorna har fått ge plats åt hoppborgar, klätterväggar, äventyrsbanor, studsmattor och en uppsjö av nya roliga leksaker i stället. I barnens Summer Center och lekrummen kan alla barn lämnas i trygga händer hos lekledarna medan föräldrarna kan ta en lugn stund på tu man hand.

Hela dagen är det karaoke, MTV på storbildsskärmar, disco och massvis med andra aktiviteter. Dessutom anordnas det besök hos kaptenen uppe på bryggan, en titt in bakom kulisserna ombord, födelsedagsfirande och mycket annat.

På Silja Lines fartyg till Helsingfors och Åbo är det fortsatt firande av Mumins 65 års kalas som gäller med en mängd roliga aktiviteter, lekar och tävlingar. Även här har konferensavdelningarna bytt skepnad till gigantiska äventyrsrum för obegränsade lekar.

Dessutom står Chill Loungen som alltid redo att ta emot barn och ungdomar som älskar spel. Ett helt rum med PlayStation, PSP Slim & Lite-spel, helt gratis.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.