Bästa bartendern på Reisen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Bästa bartendern på Reisen

Bästa bartendern på Reisen

Bartendertävlingen Absolute Invite, som avgör vem som är norra Europas bästa bartender, vanns av förra helgen av Magnus Pettersson från First Hotel Reisen i Stockholm.

13 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Tävlingen Absolute Invite är både praktisk och teoretisk, och man bedömer deltagarnas mångsidighet och kreativitet vad gäller smak och presentation, samt cocktailhistoria och drinkkunskap. I år tävlade 35 deltagare från Norden, Baltikum, Tyskland och Slovakien.

– Sedan jag och Christian Grevius tog över baren på Reisen har vi sagt att 2012 är vårt år. Vi har precis introducerat vårt nya koncept, en nyskapande drinklista är på väg och vad kunde vara en bättre start än att vinna Absolut Invite, säger Magnus Pettersson .

– Magnus är en passionerad bartender och tar sitt hantverk på största allvar. Reisens bar har en tradition av skickliga bartendrar och har under flera år varit en av Stockholms bästa barer, säger Cem Gürler, hotelldirektör på First Hotel Reisen.

Reisen Bar har vid flera tillfällen nominerats som en av de tre bästa barerna i Stockholm. 2007 och 2008 nominerades Reisen Bar till Dagens Nyheters pris Gulddraken, och 2011 av tidningen Nöjesguiden. Även denna gång som en av de tre bästa barerna i Stockholm.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.