Berns öppnar nytt - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Berns öppnar nytt

Berns öppnar nytt

Berns Group har tecknat avtal om att hyra i Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Livs fastighet Sumpen 6 på Norrlandsgatan 24 i Stockholm. Berns hyr hela den 2 100 kvadratmeter stora fastigheten som kommer att användas för två restauranger, bar, konferens, butik och kontor.

15 december 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Fastigheten Sumpen 6 uppfördes 1895 och innefattar fyra våningar samt en takvåning och innergård. I gatuplan på ca 500 kvadratmeter öppnar Berns restaurang, bar och ett showroom/butik. En halv trappa upp, belägen vid innegården, öppnas ytterligare en restaurang. Båda restaurangerna kommer att följa Berns övriga koncept med högkvalitativ mat, dryck och service. De övriga våningsplanen på mellan 200-500 kvm kommer att användas till konferens- och eventverksamhet.
– Norrlandsgatan 24 är första projektet i vår expansionsplan utanför Berns klassiska byggnad vid Berzelii Park. Vår tanke är att skapa ett hus som rymmer restaurang, bar, butik och konferensmöjligheter på ytterligare ett toppläge i centrala Stockholm, säger Yvonne Sörensen VD för Berns.

Tillträde är satt till den 1 januari 2012 och Berns verksamhet på Norrlandsgatan beräknas vara igång till sommaren då innergårdens servering öppnar. Restaurang, bar och butik invigs i början av hösten 2012.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.