Berns Salonger byter namn - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Berns Salonger byter namn

Berns Salonger byter namn

Berns Salonger kortar av sitt namn till Berns. I samband med bytet får företaget även ny logotyp och grafisk profil för att tydliggöra Berns utbud.

11 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Namnet Berns är väl inarbetat hos allmänheten, våra gäster kallar oss för Berns så namnbytet känns naturligt. Dessutom är vi en internationell destination där ordet Salonger är svårt för våra utländska gäster, säger VD Yvonne Sörensen Björud.

Berns Salonger byter i samband med namnändringen även utseende genom en ny logotyp och grafisk profil där undervarumärkena blir mer framträdande. Berns Salongers sex affärsområden kommer att heta Berns Asiatiska, Berns Bistro, Berns Hotel, Berns Concerts, Berns Event och Berns 2.35:1 och får unika logotyper.
– Den nya grafiska profilen anspelar på vår historiska byggnad, vårt arv och ursprung. Samtidigt är det viktigt för oss att förtydliga vårt utbud genom att ge de olika affärsområdena ett unikt uttryck, säger Yvonne Sörensen Björud.

Arbetet med den nya grafiska profilen är framtagen i samarbete med designbyrån Neumeister.
– Vi har skapat en identitet som speglar Stockholms vackraste salonger och rum på ett modernt sätt. Resultatet är en identitetslösning som förändras beroende på vilken del av Berns utbud som gästen tar del av, säger Peter Neumeister, creative director på Neumeister.

Berns Salonger påbörjar namnbytet till Berns den 30 november. Den nya grafiska profilen syns redan i samband med att Berns Hotel är nytt festivalhotell för Stockholm Filmfestival 9–20 november.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.