Best Western får PLUS-hotell - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Best Western får PLUS-hotell

Best Western får PLUS-hotell

2011 lanserade Best Western Hotels en kategorisering av sina hotell i tre grupper;
BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS och BEST WESTERN PREMIER. Best
Western Hotels i Sverige har nu fått sina fyra första PLUS-hotell.

30 september 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Först ut att bli ett PLUS-hotell var det helt nyöppnade BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma vid Bromma Flygplats. Denna månad har även BEST WESTERN Grand Hotel i Halmstad, BEST WESTERN Hotel Noble House i Malmö samt BEST WESTERN Västerviks Stadshotell i Västervik blivit PLUS-hotell.

Samtliga hotell som ingår i Best Western Hotels genomgår årligen en omfattande kvalitetskontroll. Vid denna kontroll tittar man på att riktlinjerna för varumärket Best Western Hotels följs, att hotellen uppfyller de krav på inredning och service som är satta samt på städ och underhåll. För att bli ett PLUS-hotell ställs högre krav på service samt på design. Hotellet måste t.ex. ha ett utökat frukostutbud, 24-timmars bemanning, det ska finnas en restaurang på hotellet vilken ska vara öppen sju dagar i veckan. Designen på hotellet ska vara enhetlig. Det är upp till det enskilda hotellet att ansöka om att bli ett PLUS-hotell och detta följs upp i den årliga kvalitetskontrollen. Samtliga befintliga hotell som nu har blivit PLUS-hotell har alla genomgått en extra kvalitetskontroll, för att säkerställa att de uppfyller de nya kraven.
– Vi är mycket glada och nöjda att fyra hotell redan i år har kvalificerat sig för vår nya kategori PLUS, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Hotellen har arbetat hårt för att bli PLUS-hotell och det är extra roligt att det är sådan geografisk spridning. Syftet med att dela in hotellen i dessa tre kategorier är att göra det enklare för kunden. Vi hoppas att det ska bli mer tydligt för kunden att bäst hitta det hotell som motsvarar kundens behov och förväntningar. Vi räknar med att ca ytterligare fem hotell kommer att bli PLUS-hotell vid årsskiftet.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.