Best Western lanserar nya logotyper - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Best Western lanserar nya logotyper

Best Western lanserar nya logotyper

Hotell Best Westerns klassiska logotyp har varit en symbol för kedjans drygt 4 100 hotell i mer än 100 länder sedan 1993. Nu lanseras en ny logotyp, med ett modernt utseende som ska attrahera en bred kundgrupp och som återspeglar företagets utveckling.

1 oktober 2015,

Best Western Hotels & Resorts, som är kedjans nya namn, identifierar företagets ”masterbrand” samt alla varumärken. I dagsläget ingår följande varumärken i portföljen; Best Western, Best Western Plus®, Best Western Plus Executive Recidency®, Best Western Premier®, Vib och BW Premier Collection. I samband med detta lanseras även nya logotyper för Best Western, Best Western Plus och Best Western Premier.

– Under mer än två decennier har Best Western haft en välkänd och tydlig logotyp. Mot denna bakgrund fortsätter vi nu vårt arbete. Nu inleder vi en ny era, med ett nytt varumärke som tydligare visar vad vi står för och erbjuder och som samtidigt har ett modernt utseende, säger David Kong, VD på Best Western Hotels & Resorts.

– Med vår nya grafiska profil och ett helt nytt ”masterbrand” kommer vi att bli en tydligare aktör, både på den lokala och den globala arenan, säger Johan Kukacka, VD för Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia. Det blir också en tydligare skillnad mellan våra olika varumärken i och med att alla får olika utseenden. Idag har vi sex varumärken som inom kort kommer att utökas med nya.

Taggar/Etiketter
Best Western  Hotell  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.