Best Western Plus HUS 57 - Ängelholms nya vardagsrum - | Konferensvärlden
Best Western Plus HUS 57
Best Western Plus HUS 57
Best Western Plus HUS 57
Best Western Plus HUS 57
Best Western Plus HUS 57
Mötesnytt > Best Western Plus HUS 57 - Ängelholms nya vardagsrum

Best Western Plus HUS 57 - Ängelholms nya vardagsrum

Best Western Plus HUS 57 som slog upp portarna den 15 mars är ett toppmodernt designhotell med en uttalad ambition att bli Ängelholms nya mötesplats, ett hus för vila och fest, avkoppling och arbete, nytta och nöje. Hotellet lockar med stora sociala ytor med café, bar och restaurang.

18 april 2018, uppdaterad: 18 april 2018

HUS 57 drivs av Pia Hansson och Mattias Frisk, som delar på VD-rollen. I mars välkomnades hotellet till Best Western Hotels & Resorts och fick märkningen Best Western Plus, vilket kännetecknar hotell med god servicenivå och hög standard.

- Vi kände oss väldigt hemma i att Best Western tänkte likadant som oss kring hur HUS 57 ska fungera som lokal mötesplats. Vi vill finnas där för Ängelholmarna oavsett vad de vill göra – jobba, fika, äta eller ta ett glas. Vi har även planer på att arbeta med kultur och musik framöver, säger Mattias Frisk, Owner Operator på HUS 57.

Best Western Hotels & Resorts drivs av lokala entreprenörer och kärnan i hotellfamiljen är ett starkt lokalt engagemang på samtliga orter där hotellkedjan är verksam.

112 rum i sju olika kategorier

Best Western Plus HUS 57 har 112 rum i sju olika kategorier. Merparten av rummen är dubbelrum och på våning 5 i den nybyggda högdelen finns två sviter med privata balkonger. Klassiska material möter moderna former på HUS 57. Valet av material och färger, tillsammans med smartness i detaljerna, ger en ombonad känsla och gör upplevelsen både spännande och varm.

Design- och inredningskonceptet har skapats i samarbete med SPIK Studios, som designat och inrett flera av de mest spännande och framgångsrika projekten på den svenska hotellmarknaden under de senaste åren.

Konferens, event och spa

HUS 57 har totalt 7 olika mötes/eventlokaler, där den största tar 260 personer i biosittning. Övriga lokaler blir i olika storlekar, från 10 till cirka 100 personer. Totalt finns cirka 700 kvm att breda ut sig på.

Den största lokalen i entréplanet är en flexibel yta på drygt 300 kvm, lämplig för allt från större möten och konferenser, till mässor, produktlanseringar, musik- och kulturevenemang, banketter, bröllop och fester.

I källarvåningen finns ytterligare en flexibel yta på nära 300 kvm som kan anta olika skepnad beroende på användningsområde. Här kan vi erbjuda konferens/möte/event för upp till 180 personer, lounge/pausyta, aktiviteter för konferensgäster såsom bordtennis, yoga, quiz, underhållning av olika slag eller en lite mer avskild plats för mat och mingel. Denna lokal kan även fungera som så kallad Black box.

I hotellets källarvåning finns även ett mindre Spa, med en 50 cm djup, stilla varmpool, en bubbelpool och bastu, samt relax.

Fantastiska omgivningar

Best Western Plus Hus 57 är beläget i centrala Ängelholm, en lagom stor småstad vid Skälderviken på nordvästra Skånes kust. Här finns också närhet till hela det fantastiska utbudet på Bjärehalvön i norr, Kullahalvön i söder, den vackra kustremsan i väster och Helsingborg inom räckhåll. Läget är perfekt och kommunikationerna goda, med flygplats, järnväg och två Europavägar inpå knuten.

Läs mer om Best Western Plus Hus 57 på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.